Kinijos turgelio stebuklai: specialus išpardavimas geriausiems kiniškiems produktams – laikrodis „Lenovo Watch 9“ kainuoja kaip paprasta apyrankė, „Huawei Honor Band 3“ siūloma dvigubai pigiau (Video)  ()

Kinijos elektroninėse parduotuvėse visuomet gausu išpardavimų. Vieni jų skirti pristatyti naujiems produktams, tuo tarpu kiti padeda atkreipti dėmesį į pirkėjų visame pasaulyje jau pamėgtus produktus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu jus domina antrosios kategorijos pasiūlymai, tuomet šią savaitę rekomenduojame susipažinti su „Super September Savings“ išpardavimo pasiūlymais.

„Lenovo Watch 9“

Vasarą Kinijoje pasirodęs klasikinės išvaizdos laikrodis „Lenovo Watch 9“ akivaizdžiai pakerėjo daugelį.

Priminsime, kad dar birželį už šį laikrodį tekdavo mokėti apie 35 eurus. Tuo tarpu dabar su 46% nuolaida „Lenovo Watch 9“ galite įsigyti už 18 eurų – kaina dar mažesnė nei išmaniųjų apyrankių.

„Lenovo Watch 9“ korpusas yra pagamintas iš cinko lydinio, o apyrankė iš specialaus odos alerginių reakcijų nesukeliančio silikono. Svarbu prisiminti, kad šis laikrodis siūlo lygiai tokias pačias funkcijas kaip ir bet kuris kitas fizinis aktyvumo asistentas.

Nors skamba keistai tai skamba, tačiau „Lenovo Watch 9“ neturi lietimui jautraus ekrano ir gali pasigirti tik įprastomis trimis klasikinio laikrodžio rodyklėmis, kurias nuo išorinės aplinkos apsaugo skaidrus safyro stiklas. Būtent dėl tokios išvaizdos „Lenovo Watch 9“ susilaukia didelio susidomėjimo fizinių aktyvumo asistentų naudotojų tarpe.

„Bluedio T5“

Jeigu aktyviai ieškote naujų visą ausį dengiančių belaidžių Bluetooth ausinių, tuomet vėl jums norime priminti apie „Bluedio T5“. Dar birželio mėnesį už šias belaides ausines tekdavo mokėti apie 45 eurus, kai tuo tarpu šiuo metu su nuolaida „Bluedio T5“ galite įsigyti dešimt eurų pigiau, t. y. už 40 eurų.

Priminsime, kad šios ausinės gali pasigirti integruota net 650 mAh talpos baterija, kuri be papildomos įkrovos gali tarnauti net iki 25 valandų. „Bluedio T5“ dar išsiskiria 116 dB jautrumu, 16 omų varža, geba atkurti dažnius 15 Hz – 25 kHz diapazone. Be to, šios visą ausį dengiančios ausinės garsėja tiksliu žemų dažnių atkūrimu bei maksimaliai gera garso kokybe, kurią padeda užtikrinti įdiegtas specialus triukšmo šalinimo mechanizmas – jis sudarytas net iš keturių pagalbinių mikrofonų.

„Huawei Honor Band 3“

Jeigu fizinis aktyvumo asistentas „Xiaomi Mi Band 3“ jums kažkuo neįtinka, tuomet šiuo metu rekomenduojame pasidomėti „Huawei Honor Band 3“ fiziniu aktyvumo asistentu, kuriam populiarumo taip pat netrūksta.

Dar metų pradžioje už „Huawei Honor Band 3“ tekdavo mokėti nuo 30 iki 40 eurų, tačiau dabar su taikoma 28% nuolaida šį fizinį aktyvumo asistentą galite įsigyti už 20 eurų.

„Huawei Honor Band 3“ pirkėjai visame pasaulyje greitai pamėgo dėl geros pagaminimo kokybės, integruotos net 25 dienas laikančios 105 mAh baterijos bei dėl labai tiksliai veikiančio ir realiu laiku širdies ritmą fiksuojančio pulsometro. Šis fizinis aktyvumo asistentas taip pat daug teigiamų atsiliepimų dar ir šiandien susilaukia dėl kokybiško bei daug naudingos informacijos pateikiančio miego sekimo funkcionalumo.

Plačiau apie šios apyrankės privalumus skaitykite apžvalgoje Kuri išmanioji apyrankė geriausia - „Huawei Honor Band 3“, „Xiaomi Mi Band 2“ ar „Lenovo HW01“? Visa tiesa palyginus tarpusavyje (Nuolaidos, Apžvalga, Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(6)
(-3)

Komentarai ()