Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: pirmosios naujojo „Amazfit GTS“ apžvalgos ir kodėl jis lyginamas su „Apple Watch“, už ką taip giriamas „OnePlus 7T“, neįtikėtinomis galimybėmis pasižymintis „Kospet Prime 4G“ ir iš bet kurios pasaulio vietos valdomas „Xiaomi“ elektrinis šildytuvas (6 apžvalgų suvestinė, Video)  ()

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis - informatyvi ir įdomi apžvalga apie ką tik rinkoje pasirodžiusį išmanųjį laikrodį: „šioje apžvalgoje sužinosite viską apie šį išmanųjį laikrodį ir jį palyginsiu su Amazfit GTR, Amazfit Stratos ir Amazfit Bip“;

- „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis - „tai geriausia Apple Watch kopija, kokia tik yra rinkoje“;

- „Kospet Prime 4G“ išmanusis laikrodis - išsami ir įdomi apžvalga su praktiniais testavimais: „labai įdomus išmanusis laikrodis“;

- „OnePlus 7T“ išmanusis telefonas - išsami apžvalga ir fotografavimo palyginimas su „iPhone 11“. Apžvalgininkas: „OnePlus 7 nėra vien tik flagmanų žudikas, kaip kad buvo su pirmaisiais OnePlus telefonais, jis pats yra flagmanas ir dar už puikią kainą“;

- „Xiaomi AirDots Pro 2 (Xiaomi Air 2)“ ausinės - apžvalgininko įspūdžiai po savaitės su šiomis ausinėmis. Apžvalgininkas: „Xiaomi pavyko padaryti gana nebrangias ir kokybiškas belaides ausines“;

- „Xiaomi SmartMi Smart Electrical Heater“ - elektrinis „Xiaomi“ šildytuvas valdomas su „Mi Home“ programėle, palaiko WiFi, tad net nesant namie, galima nusiųsti jam komandas ir kurti scenarijus. Apžvalgininkas: „labai išvaizdus ir patogus naudotis elektrinis šildytuvas iš Xiaomi. Aš juo esu labai patenkintas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanioji dėvima elektronika

Šią savaitę turime keletą įdomių apžvalgų, kurių autoriai išbando ir detaliai supažindina su tik ką rinkoje pasirodžiusiais išmaniaisiais laikrodžiais.

Čia turime naująjį „Amazfit GTS“ išmanųjį laikrodį iš „Xiaomi“ ir tiesiog puikiomis savybėmis pasižyminti  „Kospet Prime 4G“.

Tad pradėkime nuo kiek pigesnio ir paprastesnio „Amazfit GTS“, kurį jau spėjo išbandyti du apžvalgininkai.

„Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis

Gearbest - 128,10 €, 25 % nuolaida, globali versija;

Aliexpress - 128,82 €, 30 % nuolaida, globali versija.

„Amazfit GTS tik ką pasirodė rinkoje ir aš jį jau išbandžiau. Šioje apžvalgoje sužinosite viską apie šį išmanųjį laikrodį ir jį palyginsiu su Amazfit GTR, Amazfit Stratos ir Amazfit Bip.“

Apžvalgininkas teigia, kad įsigijo globalią „Amazfit GTS“ laikrodžio versiją ir būtent tokią rekomenduoja visiems, kadangi „kiniškame laikrodyje visa informacija bus pateikiama kinų kalba ir neaišku kada gaus ir ar gaus atnaujinimą į kitas kalbas“.

Šioje apžvalgoje detaliai sužinosime ką gi sugeba naujasis „Amazfit GTS“, kokie jo privalumai, pagaminimo kokybė ir kaip jis atrodo šalia kitų „Amazfit“ išmaniųjų laikrodžių.

„Man labai patiko Amazfit GTS išmanusis laikrodis. Jo ekranas ryškus, sodrios spalvos – toks sultingas. Geras vibravimo varikliukas, baterijos tarnavimo laikas ir didelis ekrano atvaizdavimų (Watch Face) pasirinkimas.

Prie minusų priskirčiau tik pačio ekrano formą, dabar jis yra stačiakampio formos ir nėra taip apsaugotas nuo netyčinių trinktelėjimų bei subraižymų, kaip Amazfit GTR laikrodžiai.“

„Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis

Štai šis apžvalgininkas išbandė kinišką „Amazfit GTS“ išmaniojo laikrodžio versiją. Tai yra tik ką rinkoje pasirodęs išmanusis laikrodis ir apžvalgininkas jį jau vadina „geriausia Apple Watch kopija, kokia tik yra rinkoje“.

Šioje apžvalgoje pamatysime kas atkeliauja pakuotėje, yra aptariama laikrodžio pagaminimo kokybė, jo funkcijos ir galimybės, prijungimas prie telefono ir kt.

„Tai geriausia Apple Watch kopija, kokia tik yra rinkoje.

Pagamintas labai funkcionalus ir kokybiškas išmanusis laikrodis. Daugybė sporto režimų, fizinės veiklos sekimas, GPS ir GLONASS navigacijos sistemos, ilgai tarnaujanti baterija – čia yra viskas, ko gali prireikti stebint savo fizinę veiklą.

Puikiai suporuojamas su išmaniuoju telefonu ir programėlė palaiko įvairias kalbas. Techninė laikrodžio dalis taip pat yra aukščiausio lygio – laikrodis dirba labai sklandžiai ir greitai, ekranas itin ryškus ir gražus.

Vienintelis minusas, kad kol kas laikrodis yra kiniškos versijos ir dalis informacijos jame pateikiama hieroglifais. Bet tai tėra laiko klausimas, kol rinkoje pasirodys globali Amazfit GTS versija.“

„Kospet Prime 4G“ išmanusis laikrodis

Gearbest - 128,10 €, 35 % nuolaida.

„Kospet Prime 4G“ išmanusis laikrodis išties yra išskirtinis produktas rinkoje su savo dviem kameromis, Face ID technologija, milžiniška baterija, navigacijos sistemomis, nanoSIM kortelės palaikymu ir kitais technologiniais sprendimais.

Šios apžvalgos autorius taip pat negaili pagyrų naujajam „Kospet Prime 4G“ ir pademonstruoja jo galimybes.

„Tai gana didelis išmanusis laikrodis, ypač jei turite gana ploną riešą. Tačiau jei mėgstate išmaniuosius laikrodžius – tada už tokią kainą Kospet Prime yra puikus pasirinkimas.

Man patinka jo ryškus ekranas ir kad visą informacija puikiai matoma lauke. Didžiulės baterijos energijos užtenka iki dviejų dienų, o pačią bateriją įkrausime per maždaug 2 valandas.

Tai pirmas toks laikrodis mano rankose, kuris turi 2 kameras. Visgi, nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybė yra vidutiniška. Iš kitos pusės, juk tai ne išmanusis laikrodis.

Kospet taip pat palaiko nanoSIM kortelę ir tai reiškia, kad šį laikrodį galima naudoti ir neprijungus prie telefono. Galima skambinti, rašyti žinutes, naršyti internete, žiūrėti Youtube, atsisiųsti kokią tik norime programėlę ir kt.

Garsiakalbio kokybė yra gera, garso užtektinai. Žmonės suprato, kad kalbu ne per telefoną, o naudojuosi kitu įrenginiu (Kospet išmaniuoju laikrodžiu), tačiau jie mane girdėjo puikiai.

Operacinė sistema yra kiek senstelėjusi Android 7.1, o vidinės atminties turime 32 GB – tai reiškia, kad galėsime atsisiųsti daugybę muzikos ir programėlių.

Face Id veikia gerai, bet ne taip greitai, kaip išmaniuosiuose telefonuose. GPS, širdies ritmo matavimai vyksta tiksliai ir bendra Kospet Prime veikimas yra geras bei stabilus. Retkarčiais tik pastebėjau trumpus užlaikymus.

Yra Google Maps bei palaikomi 9 sporto režimai. Buvau labai nustebintas kiek daug ekrano atvaizdavimų palaiko šis išmanusis laikrodis. Jis jau savyje dalį jų turi, o jei norite kokio nors kito, galite atsisiųsti per programėlę. Joje taip pat pateikiama bazinė fizinės veiklos informacija ir gali keisti kai kuriuos laikrodžio nustatymus.

Vertinant bendrai, Kospet Prime yra labai įdomus išmanusis laikrodis. Už tokią kainą gauname gausybe funkcijų aprūpintą išmanųjį laikrodį su milžinišku ekranu.“

Mes taip pat išbandėme šį išmanųjį laikodį ir galime patvirtinti, jog tai yra puikus pasirinkimas, ieškantiems maksimaliai funkcionalaus išmanaus laikrodžio.

Mūsų „Kospet Prime 4G“ išmanaus laikrodžio apžvalgą rasite čia.

„OnePlus 7T“ išmanusis telefonas

Gearbest - nuo 448,35 €Aliexpress - nuo 403,96 €.

Šauni ir išsami „OnePlus 7T“ telefono apžvalga. Jos autorius detaliai aptaria šio telefono galimybes, pliusus, minusus ir pademonstruoja ką gi sugeba naujasis „OnePlus 7T“.

Apžvalgoje pateikiami testų rezultatai ir palyginama „OnePlus 7T“ ir „iPhone 11“ telefonais darytų nuotraukų kokybė.

„OnePlus 7 nėra vien tik flagmanų žudikas, kaip kad buvo su pirmaisiais OnePlus telefonais, jis pats yra flagmanas ir dar už puikią kainą.

Privalumai: solidi, prabangi, puiki išvaizda; tiesiog nuostabus ekranas su 90 Hz atnaujinimo dažniu; aukščiausios techninės specifikacijos ir nerealiai greitas veikimas; garsūs stereo garsiakalbiai; pirštų atspaudų skaitytuvas ir veido atpažinimo technologija; ir OxygenOS.

Minusai? Labai slidus telefono korpusas ir be dėkliuko čia niekaip neišsiversite; nepalaiko papildomos atminties kortelės; ir belaidžio įkrovimo. Štai ir viskas, ką norėjau papasakoti apie šį nuostabų išmanųjį telefoną.“

„Xiaomi AirDots Pro 2 (Xiaomi Air 2)“ ausinės

Gearbest - 50,32 €Aliexpress - 55,65 €.

Apžvalgininkas pasidalina savo įspūdžiais po savaitės naudojimosi.

Išsamiai aptaria ausinių dėkliuką, dėvėjimo patogumą, garso kokybę, yra testų rezultatai, parodantys, kad garso perdavimas iš telefono į ausines truputi atsilieka, kai žiūrima „Youtube“ bei žaidžiami žaidimai, bet ne kritiškai. Mikrofono testas – pateikiamas garso įrašas.

„Per visą savaitę šios ausinės nė karto neiškrito iš mano ausų. Jos labai gerai laikosi ir jas dėvėti ilgą laiką yra patogu.

Gerai subalansuotas garsas: kokybiški vidutiniai ir aukšti tonai, užtektinai žemų tonų. Apskritai, geras garso balansas.

Manau, kad Xiaomi pavyko padaryti gana nebrangias ir kokybiškas belaides ausines. Aukšta pagaminimo ir gera garso kokybė bei ergonomiška ausinių forma ir patogus jų dėvėjimas.“

„Xiaomi SmartMi Smart Electrical Heater“ - elektrinis „Xiaomi“ šildytuvas

Aliexpress - nuo 125 €.

Apžvalgininkas supažindina su šiuo šildytuvu, kaip jį surinkti ir kaip jis valdomas. Jį galima valdyti su „Mi Home“ programėle, palaiko WiFi, tad net nesant namie, galima jį įjungti, nurodyti norimą temperatūrą, sudaryti tvarkaraščius ir panašiai.

O jei namuose yra kitų „Xiaomi“ daiktų, tai sujungti į bendrą sistemą ir kurti scenarijus.

„Man ypač patinka, kad šį šildytuvą galiu prijungti prie Xiaomi temperatūros ir drėgmės matuoklio. Jie dirba drauge ir šildytuvas pats įsijungia/išsijungia, kai kambaryje temperatūra pasiekia mano nurodytas reikšmes.

Net jei ir nenorėsite naudotis programėle, galėsite šį Xiaomi šildytuvą valdyti su ant jo korpuso esančiais ir į prisilietimus reaguojančiais valdymo mygtukais.

Šis Xiaomi šildytuvas gali labai greitai įkaisti nuo 16 iki 32˚C laipsnių. Gamintojas teigia, kad šio šildytuvo pakanka 15 m2 ploto kambariui, bet mano 20 m2 ploto kambaryje jo taip pat pilnai pakanka.

Labai išvaizdus ir patogus naudotis elektrinis šildytuvas iš Xiaomi. Aš juo esu labai patenkintas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()