O čia tai siurblys - pirmasis pasaulyje su Li-Po baterija, 90 min. veikimu, 25kPa siurbimu, OLED ekranu ir specialiu režimu kilimams („Roborock H6“ siurblys, iš Lenkijos sandėlio, Video)  ()

Tik ką pasirodė „Dreame V11“, o dabar ir naujasis „Roborock H6“ belaidis dulkių siurblys. Panašu, kad „Xiaomi“ dukterinės kompanijos ne tik kaunasi su kitais prekės ženklais, bet ir tarpusavyje. Ir įdomiausia yra tai, kad šie siurbliai tikrai skiriasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Naujiena „Roborock H6“ belaidis siurblys - 347,42 € (nuoroda veikia angliškame AliExpress);
    • 23 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 3-7 dienas.

„Xiaomi“ ir jos dukterinės kompanijos pastaraisiais mėnesiais pristatė ne vieną ir ne du belaidžius dulkių siurblius ir panašu, kad „Roborock H6“ yra pats šauniausiais. 

Jau ir visai neseniai pristatytas ir mūsų aprašytas „Dreame V11“ atrodė super šaunus, bet „Roborock H6“ turi dar keletą pranašumų.

Pradėkime nuo siurblių panašumų ir „Roborock H6“ pakuotėje taip pat rasite daugybę papildomų priedų.

Juos pritvirtinti ir nuimti yra labai paprasta ir su tokia gausybe priedų bus lengva išvalyti grindis, kilimus, baldus, užuolaidas, sunkiai pasiekiamas vietas, automobilio saloną ir t.t.

„Roborock H6“ taip pat turi OLED ekraną. Panašu, kad tokį dalyką turės visi naujausi belaidžiai dulkių siurbliai. Ir reikia pripažinti, kad tai yra šaunus dalykas.

Taip bus lengviau pasirinkti valymo režimą, tiksliai matyti kiek liko baterijos energijos ir net informaciją apie tai, kad metas išvalyti filtrą.

Siurblių valdymas per daug nesiskiria, tačiau „Roborock H6“ turi vieną šaunų papildymą. Siurblį įjungus, galima jo šone spustelėti užrakinimo mygtuką. Taip padarius, „Roborock H6“ automatiškai palaikys siurbimą ir nereikės nuolat laikyti nuspaudus mygtuką.

Atliekų dėžučių talpos truputi skiriasi. „Dreame V11“ turi 500 ml, o „Roborock H6“ 400 ml talpos dėžutę. Tiesa, jos ištuštinamos taip pat. Tereikia spustelėti mygtuką, atsidaro dėžučių apačia ir iškrenta susiurbtos atliekos.

„Roborock H6“ yra 200 gramų lengvesnis ir sveria vos 1,4 kg.

Abu siurbliai turi 5 lygių oro filtravimo sistemas ir oras yra išvalomas iki 99,97 proc. Taip pat abiejų siurblių filtrai yra plaunami, tad jų pirkti atskirai nereikės.

Abiejų siurblių siurbimo galia siekia 25kPa, tačiau „Roborock H6“ turi motorizuotą pagrindinę siurbimo galvą ir tuo pačiu specialų kilimams skirtą siurbimo režimą.

Kai siurblys dirba ant kiliminės dangos, dėka turimų jutiklių aktyvuojasi galingesnis siurbimo režimas ir taip užtikrinamas dar geresnis tokio paviršiaus valymas. Taip, „Roborock H6“ turi integruotus jutiklius, kurių dėka siurblys supranta kada siurbia ant kietų grindų, o kada ant kilimo. Išskirtinis dalykas tarp belaidžių dulkių siurblių.

Taip pat „Roborock H6“ yra pirmasis pasaulyje belaidis dulkių siurblys su Li-Po baterija, kuri tuo pačiu yra ir didesnės talpos, nei „Dreame V11“: 3610 mAh prieš 3000 mAh.

Gamintojas tvirtina, kad Li-Po tipo baterijos yra geresnės už standartines ličio jonų ir net po 400 įkrovimo ciklų - „Roborock H6“ baterija išlaiko 80 proc. talpos. Labai geras rodiklis.

Negana to, „Roborock H6“ taip pat palaiko 3 siurbimo režimus, tačiau jų darbo trukmė yra ilgesnė, palyginus su „Dreame V11“: maksimalus siurbimas 10 min (150AW), Auto režimas 45 min (35AW), Eco režimas 90 min. (15AW).

Apibendrinus išvada yra gana paprasta - šiuo metu „Dreame V11“ ir „Roborock H6“ yra vieni šauniausių belaidžių dulkių siurblių. 

Didele dalimi jie yra panašūs, tačiau „Roborock H6“ turi kelis esminius privalumus: didesnės talpos bateriją, ilgesnės trukmės darbo režimus, motorizuotą galvą bei specialiai kilimams skirtą siurbimo režimą, yra 200 gramų lengvesnis, turi specialų užraktą - nereikia nuolat laikyti nuspaudus siurblio mygtuko.

Dėl visų šių privalumų „Roborock H6“ ir yra šiek tiek brangesnis už „Dreame V11“, tačiau šie privalumai tikrai verti tos kainos. Juolab, kad panašūs ir net prastesnių specifikacijų puikiai žinomos „Dyson“ kompanijos belaidžiai dulkių siurbliai kainuoja bent 2 kartus daugiau.

Plačiau apie „Roborock H6“ siurblį, testų rezultatus ir kodėl „Roborock H6“ techninės galimybės taps standartu tarp būsimų belaidžių siurblių - galite sužinoti šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(7)
(-4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: