„Ir kas čia per žvėris?! Tai net ne žvėris, o monstras!“ Net 3000Pa galios robotas siurblys už kiek daugiau nei 100€: beprotiškai geros kainos, iš Ispanijos sandėlio turbūt pigiausias tokios galios robotas dulkių siurblys „REALFREED A3“ (Pirkėjų atsiliepimai)  (2)

„REALFREED A3“ robotas dulkių siurblys iškart išsiskiria savo stebėtinai žema kaina. Ir geriausia yra tai, kad vos kiek daugiau kaip už 100€ gauname tokiomis specifikacijomis pasižymintį namų tvarkymo pagalbininką, kokio tikriausiai daugiau nerastume.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„REALFREED A3“ robotas dulkių siurblys (sausas ir drėgnas valymas, giroskopinė navigacija):

  • Aliexpress - 127,77 €;
    • 40 % nuolaida;
    • iš Ispanijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„REALFREED A3“ yra naujai pasirodęs robotas dulkių siurblys ir pirmieji Aliexpress pirkėjai juo yra labai patenkinti bei siurblį įvertina 4,9 balais.

Kuo gi pasižymi „REALFREED A3“ robotas dulkių siurblys?

Tai 3000Pa siurbimo galią užtikrinantis ir sausą bei drėgną valymą palaikantis robotas dulkių siurblys. Tokioje kainų kategorijoje - jau įspūdinga.

Negana to, jis iš viso palaiko 5 namų valymo režimus, kas leis pasirinkti patį tinkamiausią ir geriausiai konkrečią situaciją atitinkantį valymą.

Tuo pačiu galima rinktis iš trijų siurbimo galios pasirinkimų. Šis dalykas ypač pravers, kai norėsite papildomai išvalyti kiliminę dangą.

Visas roboto valdymas vyksta su nuotolinio valdymo pulteliu arba telefone esančia programėle. Pastarojoje matysite kur yra „REALFREED A3“ robotas dulkių siurblys, jo piešiamą žemėlapį, pasirinksite valymo režimą, siurbimo galią, sudarysite tvarkaraščius ir t.t.

 

Kaip ir galima tikėtis tokioje kainų kategorijoje, „REALFREED A3“ robotas dulkių siurblys vietoje lazerinės navigacijos sistemos, turi giroskopinę. Tai yra ne tokia pažangi navigavimo sistema, bet ji taip pat užtikrina kokybišką roboto dulkių siurblio orientavimąsi aplinkoje. O ir pirkėjai „REALFREED A3“ veikimu yra visiškai patenkinti.

Pirkėjai džiaugiasi, kad „REALFREED A3“ pakuotėje yra visi reikalingi priedai; didelė 350 ml vandens talpa, su kokybišku vandens padavimo reguliavimu ir įspėjimu, kai vandens lieka nedaug; 600 ml sausų atliekų talpa; 2600 mAh talpos baterijos užtenka labai ilgam ir pats siurblys sugeba grįžti prie įkrovimo stotelės; ant korpuso turi gausybę jutiklių, kurie apsaugo nuo trankymosi į baldus ir kritimų nuo aukštų paviršių; tvirti ratukai leidžia siurbliui įveikti iki 2 cm aukščio kliūtis; patogiai valdomas su programėle bei pulteliu; ir yra vienas ploniausių rinkoje - vos 7,8 cm., kas reiškia, jog robotas sugebės palįsti po baldais ir ten išvalyti.

Pirkėjas iš Lietuvos šiam siurbliui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir štai ką apie jį sako kitų šalių pirkėjai:

  • K***D: „Puikus dulkių siurblys. Pilnas komplektas, net įdėtos baterijos nuotolinio valdymo pulteliui. Iš esmės tas pultelis reikalingas tik pirmam siurblio paleidimui, o paskui jį pridėsite prie telefone esančios programėlės. „Google Play“ ieškokite „Smart Life“ programos, ji yra daugiakalbė: anglų, rusų kalbos. Pakuotėje yra instrukcija anglų kalba, kaip viską teisingai padaryti. Trumpai tariant, darote taip: įjunkite dulkių siurblį, 2 kartus paspauskite „WiFi“ mygtuką nuotolinio valdymo pultu, įsijungs „WiFi“ režimas (mygtukas mirksės). Programėlėje pasirinkite robotą dulkių siurblį, prijunkite programėlę prie savo namų „WiFi“, įveskite slaptažodį ir pradėkite įrenginio paiešką. Beliks pridėti robotą ir dabar jį galėsite valdyti su telefone esančia programėle. Robotas kalba anglų kalba.“
  • A***V: „Ir kas čia per žvėris?! Tai net ne žvėris, o monstras! Viskas, ką deklaruoja pardavėjas, atitinka realybę: jokių muito mokesčių; greitas pristatymas į namus per kurjerį; 3000Pa galia; 2600 mAh baterija; pakuotėje yra turbo šepetėlis (kilimams); atskirai pritvirtinama vandens talpa; tinkamai veikiantys jutikliai; WiFi (programėlė); išoriškai atrodo, kaip premium klasės siurblys; ir visa tai kainų kategorijoje, kaip populiarieji ILIFE V7S, kurie nepalaiko nei WiFi, nei anglų kalbos. Šis siurblys rekomenduojamas kruopščioms namų šeimininkėms, nes jis darbą atlieka itin kruopščiai ir vienu įkrovimu dirba nesveikai ilgai. Pavyzdžiui, 2h + 2h, kur 2 valandos dulkių siurbimo, o 2 val. grindų plovimo. O, žmogau, 4 valandos, tai monstras! Bet aš galiu gulėti ant sofos ir dar ilgiau! Geriausias pardavėjas!

 

 

Kelios pirkėjų padarytos „REALFREED A3“ roboto dulkių siurblio nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(8)
(-6)

Komentarai (2)