Iš Ispanijos sandėlio turbūt įspūdingiausias robotas siurblys už tokią kainą: unikalus automatinis atliekų dėžutės ištuštinimas, pati pažangiausia lazerinė navigacijos sistema LDS 4.0, net 5200 mAh LG baterijos, įspūdinga 2700Pa siurbimo galia, sausas ir drėgnas valymas („Proscenic M7 Pro“ aprašymas, iš EU sandėlių, Video)  ()

„Proscenic M7 Pro“ jau dabar apžvalgininkų vadinamas pačiu pažangiausiu šių metų robotu dulkių siurbliu. „Proscenic M7 Pro“ yra naujos kartos robotas dulkių siurblys, pasižymintis didele siurbimo galia, labai talpia baterija, gausybe jutiklių, lazerine navigacijos sistema, automatiniu atliekų dėžutės ištuštinimu ir taip toliau. Įspūdingas įrenginys už labai gerą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Proscenic M7 Pro“ robotas dulkių siurblys (be automatinio atliekų dėžutės ištuštinimo):

  • Aliexpress345,48 €;
    • 20 % nuolaida;
    • iš Ispanijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • 5,46 € už siuntimą į Lietuvą.

„Proscenic M7 Pro“ robotas dulkių siurblys (su automatiniu atliekų dėžutės ištuštinimu):

  • GeekBuying447,19 €;
    • 5 % nuolaida;
    • iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 5-10 dienų;
    • yra ir be automatinio atliekų dėžutės ištuštinimo - 343,99 €.

Iškart atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu „Proscenic M7 Pro“ robotas dulkių siurblys parduodamas dviejų versijų.

Visi techniniai parametrai yra tokie patys, tačiau vienu atveju siurblys atkeliauja be papildomo priedo, kuris leidžia siurbliui pasiūlyti automatinį atliekų dėžutės ištuštinimą.

 

Siurblys su tuo papildomu priedu yra labai greitai išperkamas ir šio teksto rengimo metu jau buvo belikę vos keli vienetai.

Kuo gi pasižymi „Proscenic M7 Pro“ robotas dulkių siurblys?

Trumpai tariant, tai naujausiomis technologijomis apginkluotas įrenginys.

Automatinis atliekų dėžutės ištuštinimas. Jau užsiminėme apie šią roboto galimybę. Super šaunus dalykas. „Proscenic M7 Pro“ turi 600 ml talpos sausų atliekų dėžutę, tačiau jos nėra būtina tuštinti. Siurblys tą sugeba padaryti pats. Tikra naujovė tarp tokių įrenginių. Beje, HEPA filtras yra plaunamas.

Sausas ir drėgnas valymas. Šis robotas dulkių siurblys be sauso atliekų siurbimo palaiko ir grindų plovimą. Belieka tik prie jo pritvirtinti 110 ml vandens talpą ir „Proscenic M7 Pro“ plaus grindis.

Labai talpi ir originali LG kompanijos baterija. „Proscenic M7 Pro“ aprūpintas 5200 mAh talpos LG kompanijos baterija. Ir jos užtenka robotui darbuotis iki 200 minučių bei išvalyti iki 300 m2 plotą. Nuostabūs rodikliai. Plius, robotas automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten kur baigė.

 

Galybė jutiklių ir naujausia ketvirtos kartos lazerinė navigacijos sistema. Čia yra vienas iš pagrindinių „Proscenic M7 Pro“  privalumų. Jis aprūpintas pačia naujausia ir pažangiausia LDS 4.0 lazerine navigacijos sistema. Tai yra geriausia, ką šiuo metu gali pasiūlyti robotai dulkių siurbliai.

Tai reiškia, kad „Proscenic M7 Pro“ užtikrina labai tikslų valomos teritorijos įvertinimą, orientavimąsi ir tokias unikalias savybes, kaip:

  • valymo metu išsaugomą žemėlapį - ankstesnės kartos siurbliai tą darydavo tik atlikę užduotį;
  • multimaping funkcija - sudaromi kelių sluoksnių patalpų žemėlapiai. Toks dalykas ypač pravers tiems, kurie šį siurblį naudos skirtinguose pastato aukštuose;
  • taip pat galima turėti daug žemėlapių, juos modifikuoti;
  • valdyti konkretaus kambario žemėlapį, jį zonuoti, nurodyti kurias vietas kada valyti, virtualios sienos ir t.t.urbimo galią. Aukščiausia klasė.

„Proscenic M7 Pro“ taip pat turi net 24 jutiklius, kurie prisideda prie jo kokybiško veikimo ir leidžia išvengti trankymosi į baldus, kritimo nuo aukštų paviršių, aptikti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimo galią. Aukščiausia klasė.

Siurbimo galia. „Proscenic M7 Pro“ palaiko iki 2700Pa siurbimo galią ir tai yra vienas geriausių rodiklių tarp robotų dulkių siurblio. Tokios galios užtenka išvalyti ir gilius kilimo sluoksnius.

 

Kiti roboto privalumai. Valdymas balsu su Alexa ir Google Home asistentais. Išmanioji programėlė ir visi jos suteikiami valdymo privalumai: valymo režimų pasirinkimas, valymo tvarkaraščiai, no-go teritorijos, virtualios sienos, konkrečiai valomų bei plaunamų teritorijų nurodymas ir t.t.

Svarbu ir tai, kad „Proscenic M7 Pro“ siurbimo anga yra didesnė, palyginus su konkurentais.

Čia turime 17,7 cm dydžio siurbimo angą su V formos pagrindiniu šepečiu ir viską į šią siurbimo angą nukreipiančiais dviem šoniniais šepetėliais. Taip „Proscenic M7 Pro“ surinks visas atliekas ir iš pačių kambario pakraščių.

Apibendrinus galima teigti, kad „Proscenic M7 Pro“ yra aprūpintas pažangiausiomis robotų dulkių siurblių technologijomis. Jis ir plauna, ir užtikrina sausą valymą, ir turi labai talpią bateriją, galingą siurbimą, pačią naujausią lazerinę navigacijos sistemą bei daugybę jutiklių, kurie suteikia itin naudingų savybių. Puikus robotas dulkių siurblys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()