Turbūt geriausi tokio tipo suktuvai rinkoje: už mažiausią kainą naujos kartos „Bosch GO 2“, labai simpatiško dizaino „Wiha“ ir besitransformuojantis į diskinį pjūklą „LOMWUM“ (Video)  ()

Geriausi pasiūlymai iš Gearbest:

- Mini 4V suktuvas su keičiamais adapteriais - „Mini USB Rechargeable Electric Screwdriver Set 4V Cordless Screwdriver Set 4 Heads Changeable Multifunctional Screwdriver“;

- Labai simpatiško dizaino 3.6V suktuvas smulkios elektronikos tvarkymui - „Wiha Zuhause Electric Screwdriver Rechargeable Cordless Screw-driver Manual Control For Smart Home“;

- Naujos kartos „Bosch GO 2“ suktuvas - „Bosch Go2 Electric Screwdriver Rechargeable Automatic Screwdriver Hand Drill Multi-function“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mini 4V suktuvas su keičiamais adapteriais - „LOMWUM“

  • Gearbest48,87 €;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Čia turime išties įdomų mini suktuvą. 4V su įkraunama 1500mAh talpos baterija ir keturiais keičiamais adapteriais.

Štai čia parodyta, kaip tai daroma.

Su tais keturiais adapteriais iš principo čia turime labai funkcionalų ir į norimą prietaisą transformuojamą mini suktuvą.

O kadangi pakuotėje dar yra ir 28 keičiami antgaliai, tai smulkiems darbams būsime iškart pasiruošę.

„LOMWUM“ gali netgi atstoti ir diskinį pjūklą. Žinoma, čia net nėra ką lyginti su įprastu diskiniu pjūklu, bet smulkiems darbams turimos galios tikrai pakaks.

Kalbant apie kitas esmines specifikacijas, tai griebtuvas čia yra 1/4”, maksimalus greitis 200aps/min, o sukimo momentas siekia 4 Nm. Yra penkios sukimo padėtys (režimai).

„LOMWUM“ skirtas smulkiems buities darbams, o ir dvi LED šviesos tikrai pravers darbuojantis tamsesnėse vietose.

Labai simpatiško dizaino 3.6V suktuvas smulkios elektronikos tvarkymui - „Wiha Zuhause 4129“

  • Gearbest34 €;
  • 32 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

 

Čia turime labai simpatišką suktuvą. Itin kompaktiškas įrenginys: 168 x 36 x 36 mm

Drauge su šiuo suktuvu atkeliaus ir keletas skirtingų keičiamų antgalių.

„Wiha Zuhause 4129“ suktuvas turi per C-tipo jungtį įkraunamą 1500mAh talpos bateriją, maksimalus greitis 200aps/min, o sukimo momentas siekia 0,4 arba 1 Nm - dvi padėtys.

Labai geras rodiklis, kadangi tai reiškia, jog suktuvas specialiai pritaikytas labai smulkios elektronikos tvarkymui.

Tokiems atvejams reikia preciziško tikslumo ir ne per didelės sukimo galios. Būtent tokios, kad galėtume sutvarkyti reikiamą prietaisą ar namuose esantį baldą.

Naujos kartos „Bosch GO 2“ suktuvas

  • Gearbest45,05 €;
  • 43 % nuolaida;
  • mažiausia kaina;
  • 1,70 € už siuntimą į Lietuvą.

O apie šį mini suktuvą verta pakalbėti kiek išsamiau.

„Bosch GO“ gana ilgą laiką buvo bene populiariausias universalus rankinis atsuktuvas – daugybė apžvalgų, daugybė pirkimų ir atsiliepimų.

 

Tai nėra įprastas statybinis suktuvas medvaržčių sukimui - jis skirtas tais atvejais, kai dirbama su mažesniais varžtais prie baldų, elektros, sunkiai pasiekiamose vietose ir t.t.

Vis dėlto šiuo metu jį įsigyti jau gana sudėtinga ar net neįmanom. Trumpai tariant, rinkoje pasirodžius atnaujintam „Bosch GO 2“ rankiniam universaliam atsuktuvui, „Bosch GO“ tiesiog labai greitai prarado savo anksčiau turėtą patrauklumą.

Dizaino aspektu „Bosch GO 2“ mažai kuo tepasikeitė, tačiau nuo šiol jau priešingai nei „Bosch GO“ turi integruotą įjungimo fizinį mygtuką.

Priminsime, kad „Bosch GO“ buvo valdomas tik pagal automatiškai aptinkamą spaudimo jėgą, o toks sprendimas ne visais atvejais buvo maksimaliai patogus. Kai „Bosch Go“ prispaudžiamas prie varžto, jis pradeda sukti, o kai atleidžiamas, turėtų iš karto sustoti.

Tačiau taip nėra - kai jis atleidžiamas, jo antgalių suktuvas iš inercijos dar šiek tiek sukasi ir reikia įgusti jį visiškai atitraukti nuo varžto, kad negadintume pačio antgalio, griebtuvo ar varžto. Tai buvo dažniausiai kritikuojama šio puikaus atsuktuvo savybė.

 

Malonu, jog gamintojas šią pirkėjų kritiką išgirdo ir atnaujintame „Bosch GO 2“ universaliame rankiniame atsuktuve jau integravo abu valdymo metodus.

Ne ką mažiau svarbu, kad „Bosch GO 2“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes jau turi elektroninį stabdį. Tai reiškia, kad „Bosch GO 2“ pasiekus atitinkamą sukimo momentą automatiškai suveikia integruotas stabdis.

Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, kad leidžia išvengti ne tik varžtų galvučių bei daiktų sugadinimų, bet taip pat nuo galimų nenumatytų pažeidimų apsaugo ir patį „Bosch GO 2“.

„Bosch GO 2“ lygiai taip pat kaip ir „Bosch GO“ turi pakankamai talpią bateriją, kurios energijos paprastai pakanka net 8 valandų trukmės darbui. Džiugina ir tai, jog šią bateriją bet kada esant reikalui galima paprastai įkrauti tiesiog naudojant standartinį Micro USB laidą.

Plačiau apie „Bosch GO 2“ suktuvą ir kodėl jis yra kur kas geresnis už „Bosch GO“ - šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: