„Xiaomi“ ir vėl nustebino - nuostabios išvaizdos ir puikių savybių „Amazfit GTS 2“ bei „Amazfit Bip U“ išmanieji laikrodžiai drebina rinką: su GPS, vidine atmintimi, Bluetooth pokalbiais, Amoled ekranais, 5ATM, 60 sporto režimų ir aukščiausiais pirkėjų įvertinimais (Video)  ()

„Xiaomi“, o jei tiksliau jos dukterinė „Huami“ kompanija ir toliau mus džiugina puikių funkcijų ir kainos išmaniaisiais dėvimos elektronikos prietaisais. Vienos paskutinių jų naujienų yra „Amazfit Bip U“ bei „Amazfit GTS 2“ išmanieji laikrodžiai. Ir juos pirkėjai vertina aukščiausiais balais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Amazfit GTS 2“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress151,57 €;
    • 40 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Pradėkime nuo „Amazfit GTS 2“ išmaniojo laikrodžio, kurį oficialioje gamintojo Aliexpress parduotuvėje jau įsigijo virš 1 300 pirkįjų ir turime aukštą 4,8 balų įvertinimą.

Kaip „Xiaomi“, o jei tiksliau „Huami“, laikrodžio kaina ne tokia jau ir žema. Žinoma, ne Apple Watch lygis, bet visgi 150 eurų. Tai ką gi mums siūlo „Amazfit GTS 2“? Iš tikrųjų tai net labai daug.

„Amazfit GTS 2“ yra labai stilingas, metalo rėmo su nuo braižymu apsaugančia danga išmanusis laikrodis su keičiamu standartiniu silikoniniu dirželiu.

Čia turime šiek tiek išlektą 3D tipo ALOMED ekraną; 1,65 colių įstrižainės, 348 x 442 raiškos, su 341 PPI rodikliu. Trumpai tariant, ekranas yra aukščiausios kokybės.

Visos „Amazfit GTS 2“ funkcijos yra valdomos su šiuo į prisilietimus reaguojančiu ekranu bei korpuso šone įtaisytu valdymo mygtuku.

„Amazfit GTS 2“ palaiko ir daugybę ekrano atvaizdavimo variantų + programėlėje galima pasirinkti ir tokį, kokį tik pageidaujame. Kad ir užsidėti norimą nuotrauką.

Dėmesio verti ir „Amazfit GTS 2“ integruoti jutikliai, kurie 24/7 režimu matuoja širdies ritmą, taip pat seka miego kokybę, išmatuoja deguonies kiekį kraujyje, seka streso lygį, matuoja PAI. Pastarasis parodo fizinio aktyvumo lygį. Taip labai patogu kontroliuoti savo fizinę veiklą.

 

 

Beje, „Amazfit GTS 2“ sugeba užfiksuoti ir trumpus snūstelėjimus. Ne trumpesnius, kaip 20 min. Šaunus dalykas.

Kalbant apie sporto režimus, tai čia jų turime 12. Kadangi „Amazfit GTS 2“ atitinka 5ATM standartą, tai su šiuo laikrodžiu galima drąsiai plaukioti baseine bei atviruose vandens telkiniuose.

Plius, „Amazfit GTS 2“ turi integruotą GPS modulį, dėl ko nėra būtina su savimi pasiimti telefono. Pats laikrodis žemėlapyje užfiksuos judėjimo trajektoriją.

„Amazfit GTS 2“ turi ir dar reikšmingų privalumų, kaip integruotą mikrofoną bei garsiakalbį, tad šis išvaizdus išmanusis laikrodis palaiko Bluetooth pokalbius. Labai naudinga ir pravarti funkcija.

Taip pat palaikomas ir balso asistentas, kaip Amazon Alexa. Įdomu yra tai, kad palaikomas ir balso asistentas, kuris veikia neprisijungus prie tinklo. Tad balsu galima aktyvuoti sporto režimą, momentinį širdies ritmo matavimą ir kt. Šaunūs dalykėliai.

Dar labai didelis „Amazfit GTS 2“ privalumas yra 3GB vidinė atmintis, kurioje galima sutalpinti šimtus dainų. Taip, šiame išmaniajame laikrodyje galima susikurti savo grojaraštį ir palikus telefoną namie, keliauti į parką pabėgioti ar tiesiog pasivaikščioti.

Tereikia „Amazfit GTS 2“ Bluetooth 5.0 ryšiu suporuoti su belaidėmis ausinėmis ir jau galima mėgautis iš laikrodžio leidžiama muzika ir tuu pačiu sportuoti. Labai šaunūs dalykai.

 

Be Bluetooth 5.0, „Amazfit GTS 2“ palaiko ir WiFi 2.4GHz ryšį. Svarbu ir tai, kad šis laikrodis suporuojamas su Android 5.0/iOS 10.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais telefonais.

Belieka tik atsisiųsti ir įsidiegti Zeep programėlę, kurioje pateikiama dar daugiau informacijos.

„Amazfit GTS 2“ aprūpintas per 2 val. įkraunama 260 mAh talpos baterijas, kurios užtenka 7 dienoms. Čia jei laikrodis naudojamas pakankamai intensyviai. Bazinių poreikių patenkinimo atveju jos tarnavimo laikas sieks ir 20 dienų. Tikrai geras rezultatas.

Keletas pirmųjų pirkėjų padarytų „Amazfit GTS 2“ nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

„Amazfit Bip U“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress50,52 €;
    • 40 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Amazfit Bip U“ taip pat yra naujiena ir net labai geros kainos išmanusis laikrodis. Jį jau įsigijo beveik 2 000 pirkėjų ir duoda maksimalų 5 balų įvertinimą.

 

Žinoma, kad jis nusileidžia „Amazfit GTS 2“. Kai kainos skirtumas yra 3 kartai, tai kitaip ir būti negali.

Ko nerasime „Amazfit Bip U“? Čia nėra GPS, Bluetooth pokalbių, vidinės atminties ir dar keliais aspektais nusileidžiama kur kas brangesniam „Amazfit GTS 2“. 

Visgi, „Amazfit Bip U“ net ir labai turi kuo pasigirti. Jis turi 2.5D tipo šiek tiek lenkto stikliuko TFT ekraną, kurio įstrižainė siekia 1,4 colius, raiška yra 320 x 320. Yra uždėta ir papildoma danga nuo paliekamų pirštų atspaudų. Kad ekranas išliktų maksimaliai švarus. Kaip už tokią kainą net labai geros savybės.

Plius, galima pasirinkti iš daugiau kaip 50 ekrano atvaizdų (Watch Faces) bei susikurti tokį, kokio tik norite.

„Amazfit Bip U“ taip pat atitinka 5ATM standartą, tad jis visiškai nebijo vandens ir palaiko plaukiojimo režimus. 

Tiesą pasakius, šiuo aspektu „Amazfit Bip U“ stipriai lenkia savo brangesnį konkurentą. „Amazfit Bip U“ palaiko net 60 sporto režimų, kai  „Amazfit GTS 2“ turi 12. Skirtumas daugiau nei akivaizdus.

„Amazfit Bip U“ taip pat 24/7 režimu matuoja širdies ritmą, miego kokybę - irgi sugeba užfiksuoti trumpus snūstelėjimus - išmatuoja deguonies kiekį kraujyje, streso lygį, padeda sekti menstruacijų ciklus. Pastarasis dalykas itin pravers merginoms ir moterims.

„Amazfit Bip U“ Bluetooth 5.0 ryšiu suporuojamas su Android 5.0/iOS 10.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais telefonais. Belieka tik atsisiųsti ir įsidiegti Zeep programėlę, kurioje pateikiama dar daugiau informacijos.

 

Šaunu ir tai, kad „Amazfit Bip U“ palaiko nuotolinį muzikos grotuvo bei telefono valdymą, praneša apie gautus SMS, socialinių tinklų bei programėlių pranešimus, skambučius, yra orų prognozė ir t.t.

„Amazfit Bip U“ aprūpintas per 2 val. įkraunama 230 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka 9 dienoms. Išties geras rezultatas.

Pirmieji „Amazfit Bip U“ laikrodžių pirkėjai jiems duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad tai yra puikūs išmanieji laikrodžiai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(6)
(4)

Komentarai ()