Monstras, kokio pasaulis dar nematė: net 6000Pa siurbimo galia, originalios LG 5000mAh baterijos, sausas bei drėgnas valymas ir juokingai žema kaina - štai ką apie naujausią robotą dulkių siurblį sako pirmieji pirkėjai („Neatsvor X520“ atsiliepimai, iš Lenkijos, Video)  ()

„Neatsvor X520“ - naujausias ir galingiausias kompanijos robotas dulkių siurblys. Jau ir ankstesni modeliai visus stebino galimybėmis, bet 6000Pa siurbimas yra kažkas tokio, ko dar nesame matę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Neatsvor X520“ robotas dulkių siurblys (sausas ir drėgnas valymas):

  • Aliexpress - 178,18 € (su nuolaidos kuponu);
    • 53 % nuolaida + € 4,20 nuolaidos kupons: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki sausio 15 d.);
    • iš Lenkijos, Čekijos, Ispanijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 11,47 € į Lietuvą pristatys per 2-7 dienas.

Mus jau stebino ir „Neatsvor X600“ robotas dulkių siurblys su savo 4000Pa siurbimo galia ir kitomis puikiomis specifikacijomis.

Plačiau apie „Neatsvor X600“, ką jis sugeba ir pirkėjų atsiliepimus rasite čia - dabar šis modelis iš Lenkijos taip pat dalyvauja specialioje akcijoje ir su kuponu parduodamas už 200,72 €.

Bet grįžkime prie naujienos - „Neatsvor X520“ roboto dulkių siurblio. Jis rinkoje pasirodė visiškai neseniai ir tai yra pats naujausias kompanijos modelis. Įspūdingų galimybių ir nuostabiai geros kainos siurblys.

 

„Neatsvor X520“ jau spėjo įsigyti beveik 300 pirkėjų, turime virš 100 atsiliepimų ir labai aukštą 4,9 balų įvertinimą. Atsižvelgiant į „Neatsvor X520“ galimybes ir kainą, labai tikėtina, kad tai bus itin populiarus modelis.

Kuo pasižymi „Neatsvor X520“ robotas dulkių siurblys?

Į akis iškart krenta 6000Pa rodiklis. Pasakyti, kad tai yra įspūdinga būtų net per švelnu. Įprastai robotai dulkių siurbliai pasižymi 2000-3500Pa siurbimo rodikliu, tačiau 6000Pa - kažkas visiškai naujo.

Gana akivaizdu, jog „Neatsvor X520“ tampa galingiausią siurbimą užtikrinančiu robotu dulkių siurbliu visoje rinkoje. Gal ir pavyktų rasti dar galingesnį, bet tikrai ne 200 eurų kategorijoje. 

Taip pat gamintojas pažymi ir tai, kad „Neatsvor X520“ įdiegtas atnaujintas japoniškas Nidec bešepetėlinis variklis. Tai ir yra pagrindinė priežastis, kodėl taip stipriai išaugo siurbimo pajėgumai.

Baterija? Vėlgi skaičiai verčia stebėtis. Čia turime originalią LG kompanijos 5200 mAh talpos bateriją. Labai didelė talpa, kas iškart atsiliepia darbo trukmei.

Vienu įkrovimu „Neatsvor X520“ gali siurbti net iki 180 minučių ir išvalyti iki 250 m2 plotą. Tad akivaizdu, jog šis puikios kainos robotas siurblys yra skirtas vidutinių ir didelių patalpų savininkams.

Nepamirškime ir to, kad „Neatsvor X520“ palaiko plovimą. Ir čia tuo pačiu metu galima siurbti sausai, ir iškart plauti grindis.

„Neatsvor X520“ turi 600 ml sausų atliekų dėžutę ir dar papildomai galima prikabinti 350 ml vandens talpą.

 

Čia ypač svarbu pažymėti, kad „Neatsvor X520“ palaiko elektroninį ir pilnai kontroliuojamą vandens padavimą.

Gamintojas teigia, kad tai yra ženkliai geriau, palyginus su kitų gamintojų robotų palaikomu bioniniu vandens padavimu. „Neatsvor X520“ palaikomas elektroninis vandens padavimas leidžia preciziškai tiksliai valdyti vandens padavimą ir tuo metu, kai robotas nukeliauja prie įkrovimo stotelės - vanduo lieka talpoje. Labai svarbus privalumas.

Gamintojas tvirtina, kad vienu kartu „Neatsvor X520“ gali išplauti net iki 200 m2 plotą, kas yra labai daug.

Verta pažymėti, kad „Neatsvor X520“ turi HEPA filtrą, tad sulaiko ir pačias smulkiausias daleles.

Plovimo plaušinė yra lengvai nuimama, išplaunama ir vėl uždeda. Primename, kad „Neatsvor X520“ galima naudoti sausam siurbimui, plovimui arba abu veiksmus robotas gali atlikti vienu metu.

Taip pat „Neatsvor X520“ pats sugeba grįžti prie įkrovimo stotelės ir įkrauti savo milžinišką bateriją.

Tikriausiai pastebėjote, kad pakuotėje yra „Neatsvor X520“ valdymui skirtas nuotolinio valdymo pultelis. Taip pat šį robotą galima valdyti ir su jam skirta išmaniąja programėle.

Čia galėsite pasirinkti norimą valymo režimą, sudaryti valymo tvarkaraščius, matyti piešiamus žemėlapius, kur konkrečiu metu yra robotas ir t.t.

Nors čia ir neturime lazerinės navigacijos sistemos, tačiau gamintojas tvirtina, kad dėka naujo lusto - „Neatsvor X520“ dabar net 140 proc. geriau orientuojasi aplinkoje, o papildomai įdiegti jutikliai jam leidžia išvengti trankymosi į baldus, kritimų nuo laiptų ir t.t.

 

Pirmieji pirkėjai yra labai patenkinti „Neatsvor X520“ robotais ir tai, kad jie yra vos 7,5 cm storio, tad gali išvalyti po baldais, sugeba įveikti iki 1,5 cm aukščio kliūtis, ir svarbiausia - užtikrina galingą siurbimą. Pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad tai „labai geras pagalbininkas“.

  • T***i: Su telefone įdiegta programėle poruojamas greitai, piešia kambarių žemėlapius. Surenka tiek dulkių, kad net stebina - atrodo, kad kambariai gana švarūs, bet robotas vis tiek randa tų dulkių. Man kiek kėlė nerimo, kaip robotas susitvarkys su laiptais. Mano namuose jų yra ganėtinai daug. Ir turiu pasakyti, kad robotas dirba 100 %, nei karto nenukrito, visas kliūtis gražiai apvažiuoja ir puikiai orientuojasi aplinkoje. Vertas kiekvieno sumokėto cento - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • N***m: Atkeliavo puikiai supakuotas. Viskas vienoje dėžėje, kompaktiškai ir saugiai sudėta. Robotas pats grįžta prie įkrovimo stotelės, yra lengvai valdomas. Puikiai susiurbia visas atliekas. Ypač patinka, kad plaukai nesivelia aplink pagrindinį šepetį. Tiesą pasakius net nežinau ir iš kur šis robotas sugeba pririnkti tiek atliekų. Puikiai siurbia. Grindų plovimas man taip pat labai patinka. Kambariuose iškart dar švariau ir gaiviau. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

 

Kelios pirkėjų padarytos „Neatsvor X520“ roboto nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(7)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: