„Vaizdo registratorius nerealiai geras, o pristatymas rekordinis - iš Lenkijos per 2 dienas!“ Naujausias ir puikiai lietuvių vertinamas vaizdo registratorius - 2 kameros, 4K+1080P raiška, galingas Novatek procesorius, SONY jutiklis, GPS, WiFi ir labai gera kaina („VVCAR D530“ atsiliepimai, iš Lenkijos, Video)  ()

„VVCAR D530“ - aukščiausios klasės vaizdo registratorius. 2 kameros, 4K+1080P raiška, galingas Novatek procesorius, SONY jutiklis, GPS, WiFi ir labai gera kaina. O ką gi apie jį sako pirkėjai? Išsiaiškinkime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„VVCAR D530“ vaizdo registratorius:

  • Aliexpress - nuo 43,98 €;
    • 31 % nuolaida + papildomai yra kuponų (iki € 4,26): prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki vasario 23 d.);
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 3-7 dienas.

Atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje kol kas galima rinktis iš keleto registratoriaus versijų. Bazinis variantas apima patį 4K raiška filmuojantį „VVCAR D530“ registratorių ir automobilinį įkroviklį su kuriuo jis yra maitinamas.

Taip pat galima užsisakyti „VVCAR D530“ registratorių su įmontuotu GPS. Baziniame modelyje jo nėra.

Papildomai galima įsigyti galinę ir 1080P raiška filmuojančią kamerą bei iki 64 GB talpos atminties kortelę. Atminties kortelę palaiko iki 128 GB (10-os ir aukštesnės klasės). Tad kiekvienam patogu pasirinkti tokį modelį, kuris geriausiai atitiktų asmeninius poreikius.

Visais atvejais gausite štai tokį (nuotrauką žemiau aut. past.) „VVCAR D530“ registratorių. Jis pasižymės tomis pačiomis šauniomis specifikacijomis bei jungtimis, tik čia galima rinktis su GPS arba be jo.

Taigi, „VVCAR D530“ registratorius ant savo korpuso turi reikalingas jungtis, čia yra integruoti mikrofonai bei garsiakalbiai, valdymo mygtukai, spalvotas 2,45 colių dydžio ekranas ir t.t.

„VVCAR D530“ registratoriaus specifikacijos itin šaunios: galingas Novatek procesorius, priekinė Sony IMX415 kamera su F/1.6 diafragma, 170 laipsnių matymo kampu ir naktiniu matymu.

 

Toks derinukas suteikia net iki 4K filmuojamo vaizdo raišką. Nustatymuose galima rinktis 2K bei 1080P. Visais atvejais turime 30 kadrų per sekundę.

Papildomai įsigiję galinę kamerą turėsite galimybę iškart fiksuoti ir tai, kas dedasi už automobilio. Čia maksimaliai filmavimo raiška siekia 1080P 30 kadrų per sekundę. Galinės kameros maitinimo laidas yra 6,5 metro ilgio.

Grįžtant prie „VVCAR D530“ registratoriaus, tai čia galima įsigyti registratorių ir su integruotu GPS moduliu. Ir peržiūrint vaizdo įrašus su dedikuotu vaizdo leistuvu - jį galite atsisiųsti iš čia - matysite dar informatyvesnį vaizdą: judėjimo trajektoriją, greitį, koordinates ir kt.

Verta pažymėti ir tai, kad „VVCAR D530“ registratorius turi G-jutiklį, tad automatiškai pradeda įrašyti vaizdą, kai tik užfiksuojamas koks nors trinktelėjimas. Pravarti funkcija. Be to, galima keisti jutiklio jautrumą.

Yra galimybė keisti ir vadinamąjį Loop recording. Kai nauji vaizdo įrašai įrašomi ant seniausių ir jų trukmė gali būtų iki 5 minučių trukmės.

Iš esmės „VVCAR D530“ registratorius valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais bei su LuckyCam programėle.

Belieka tik į išmanųjį telefoną atsisiųsti bei įsidiegti šią programėlę ir galėsite telefonu valdyti vaizdo registratorių, peržiūrėti įrašus, juos tvarkyti ir t.t.

„VVCAR D530“ registratorius palaiko įvairias kalbas, kaip ir programėlė: anglų, rusų, ispanų, prancūzų ir kt.

Pirkėjams patinka ir tai, kad „VVCAR D530“ registratorius gali darbuotis nuo -20 iki +70 laipsnių temperatūroje, tad jam nebaisi nei žiema, nei karštos vasaros dienos.

 

Be to, šį „VVCAR D530“ registratorių galima bet kada patogiai nusiimti ir parsinešti namo. Automobilyje tik lieka pritvirtintas laikiklis, o patį „VVCAR D530“ registratorių galima nuimti.

Ką apie „VVCAR D530“ vaizdo registratorių sako pirkėjai?

„VVCAR D530“ vaizdo registratorius perka masiškai ir kas savaitę jų nuperka vis po keletą šimtų vienetų. Dabar turime 3 000 užsakymų, beveik 1 400 atsiliepimų ir labai aukštą 4,9 balų įvertinimą. Išskirtinė statistika. Tokiais rezultatais Aliexpress parduotuvėje gali pasigirti tik labai retas vaizdo registratorius.

Jau turime keletą įvertinimų iš Lietuvos ir jie yra maksimalūs bei tvirtinama, kad vaizdo registratorius iš Lenkijos atkeliauja labai greitai, puikiai atlieka savo deklaruojamas funkcijas ir kas taip pat labai svarbu - supratingas ir labai greitai į klausimus atsakantis pardavėjas.

  • R***s: Per visą mano pirkimo istoriją, tai yra rekordinis pristatymo greitis. Iš Lenkijos iki manęs vos per 3 dienas - WOW. Viskas tiesiog puiku. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • S***s: Labai greitas pristatymas. Į Lietuvą iš Lenkijos sandėlio atkeliavo per 2 dienas. Už tokią kainą vaizdo registratorius yra tobulas. Esu labai patenkintas. Tikrai rekomenduoju. 1 foto, 2 foto.
  • AliExpress Shopper: Puikus registratorius. Naktį geras matomumas. Rekomenduoju.

 

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra patenkinti šiais vaizdo registratoriais ir štai keletas naudingiausių atsiliepimų:

  • A***v: Greitas pristatymas, registratorius tvarkingai ir saugiai supakuotas. Jau patikrinau visas jo funkcijas ir galiu drąsiai sakyti, kad tai ką tvirtina pardavėjas - atitinka realybę. Už tokius pinigus tikrai labai geras vaizdo registratorius. Taip pat rekomenduoju aktyvuoti WDR, tada kamera geriau susidoroja su šviesos srautu ir pagerėja detalumas. Štai pora nakties metu darytų kadrų - 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • P***o: Produkto aprašymas atitinka 100 %. Labai paprastas pritvirtinimas ir gera vaizdo kokybė. Abi kameros gali dirbti vienu metu ir su maksimaliomis raiškomis. Palaikoma programėlė ir WiFi ryšiu greitai poruojama su vaizdo registratoriumi. Dirba stabiliai ir pati programėlė patogi, intuityvi. Štai keli dienos metu vaizdo registratoriaus padaryti vaizdai - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • R***s: Registratorius yra puikus! Pats registratorius filmuoja 4K raiška, vaizdas puikus tiek dieną, tiek naktį. Dirbant su galine kamera, priekinė kamera persijungia į 2K režimą, tačiau iš tikrųjų vaizdo kokybės skirtumas nėra toks jau ypatingai ženklus. Prie 2K vaizdo kokybė yra irgi puiki. Galinė kamera visada įrašo FHD raiška, vaizdo kokybė ir žiūrėjimo kampas yra geri, be jokių problemų fiksuoja gretimas juostas. Vienintelis dalykas: galinė kamera įrašo horizontalų, veidrodinį vaizdą, tad automobilių numeriai atrodo taip (foto). Ne kritiška, bet norėčiau originalaus vaizdo. Kitais aspektais galinė kamera yra super. Registratorių galima momentaliai nuimti nuo jo laikiklio, tai bus aktualu tiems, kurie juos mėgsta nusinešti į namus. Integruotas GPS modulis leidžia registratoriui rodyti duomenis apie greitį ir koordinates vaizdo įraše, o tai gali būti net labai naudinga tiriant kokį nors incidentą. Kelios foto - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

 

Dar kelios patenkintų pirkėjų padarytos „VVCAR D530“ vaizdo registratoriaus nuotraukos: 1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto.

Išsami „VVCAR D530“ vaizdo registratoriaus apžvalga su realiais filmavimo pavyzdžiais (kaip filmuoja nuo 2:37 min.). Apžvalgininkas tvirtina, kad „tai praktiškai idealus vaizdo registratorius“:

Dar viena išsami „VVCAR D530“ vaizdo registratoriaus apžvalga su vaizdo įrašų pavyzdžiais (kaip filmuoja nuo 7:07 min.):

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()