Iš Lenkijos fantastiškos kainos belaidis dulkių siurblys, kokio Lietuvoje net nerasite: prikimštas naujų technologijų ir dar geresnis už pirkėjų giriamą „Proscenic P10“ - pigiau geresnių siurblių tiesiog negausite („Proscenic P10 Pro“ ir „Proscenic P10“ palyginimas, iš Lenkijos, kuponai iki 04.26, 310€ pigiau nei Lietuvoje, Video)  ()

„Proscenic P10 Pro“ - tiesioginis „Proscenic P10“ atnaujinimas. O kas čia pasikeitė, kas patobulėjo ir kiek gi kainuoja šie siurbliai?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Proscenic P10 Pro“ belaidis dulkių siurblys:

  • Aliexpress154,53 € (su kuponu);
    • 36 % nuolaida + 17,03 € kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki 04-26 d.);
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.
  • Lietuvoje neparduodamas.

 

„Proscenic P10“ belaidis dulkių siurblys:

  • Aliexpress138,92 € (su kuponu);
    • 36 % nuolaida + 12,77 € kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki 04-26 d.);
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.
  • Lietuvoje net 449,99 €.

 

„Proscenic P10“ iki šiol vis dar yra labai populiarus, pirkėjų perkamas ir puikiai vertinamas belaidis dulkių siurblys. Tūkstančiai pirkimų, puikūs atsiliepimai ir labai aukšti pirkėjų įvertinimai.

Štai šiame tekste galite rasti „Proscenic P10“ pirkėjų atsiliepimus ir tiek pirkėjų iš Lietuvos, tiek ir kitų šalių jie yra ypatingai teigiami.

O kuo gi „Proscenic P10 Pro“ skiriasi nuo „Proscenic P10“?

Dabar pasirodė atnaujinta „Proscenic P10“ versija - „Proscenic P10 Pro“. Ir kas gi slepiasi už Pro prierašo?

Iš aukščiau pateiktų nuotraukų galite pastebėti, kad šiek tiek pasikeitė siurblių dizainas, tačiau tai nėra toks jau kardinalus pasikeitimas.

Pakuočių turinys išliko toks pats ir čia gausime reikalingus namų bei automobilių priežiūrai antgalius. Turime ir motorizuotas galvas, kas padidina siurbimo galią. Taip pat yra ir LED švietimas, kas pravers tamsesnėse vietose.

 

Žemiau pateiktame paveiksle labai gerai matyti šių dviejų siurblių panašumai bei skirtumai.

Pradėkime nuo panašumų ir abu modeliai turi bešepetėlinius 260W galios elektros variklius. Tokioje kainų kategorijoje net labai geras rezultatas. O kadangi varikliai bešepetėliniai, tai leidžia tikėtis dar ilgesnio tarnavimo laiko.

Abu modeliai turi ir štai tokius LED ekranėlius. Čia galime keisti siurbimo režimus, matyti informacinius pranešimus apie siurbimo klaidas, kiek likę baterijos energijos, yra įjungimo/išjungimo mygtukas. Patogūs dalykai.

Kaip jau užsiminėme, abu modeliai turi štai tokias motorizuotas siurbimo galvas su LED švietimu ir specialios formos šepetį.

Gamintojas ir pirkėjai tvirtina, kad jis labai gerai pakelia nešvarumus ir neapsivelia plaukais. Ilgaplaukiams, turintiems naminių gyvūnų bei kiliminės dangos - akivaizdūs privalumai.

Ir čia jau turime pirmąjį skirtumą. Gamintojas teigia, kad „Proscenic P10 Pro“ palaiko ir kilimų aptikimo techninį sprendimą bei automatiškai padidina siurbimo galią. Tikrai praktiška funkcija.

 

Bendrai su šiais siurbliais ir jų palaikomais antgaliais išvalysime visus namų kampelius. Jie sveria po maždaug 2,2 kg, tad yra ganėtinai lengvi ir patogūs naudotis įvairiomis aplinkybėmis.

Abu siurbliai turi po 650 ml sausų atliekų talpas, kurios yra patogiai išvalomos. Palaikomos 5-ių etapų filtravimo sistemos, turime HEPA filtrus. Siurblių maksimalus skleidžiamo garso lygis siekia iki 78 dB ir turime po 3 siurbimo režimus.

Tai kur tie siurblių skirtumai?

Be to, kad „Proscenic P10 Pro“ palaiko automatinį kilimų aptikimą ir siurbimo galios padidinimą, čia turime ir didesnį siurbimo slėgį: 25kPa prieš 23kPa.

Tai reiškia, kad „Proscenic P10 Pro“ lengviau susidoros su kiliminėmis dangomis, išvalys gilesnius baldų sluoksnius ir sugebės pakelti stambesnes atliekas.

Kitas didelis privalumas yra baterija. „Proscenic P10 Pro“ turi atnaujintą ličio jonų bateriją. Talpa liko ta pati - po 2000 mAh - tačiau dabar „Proscenic P10 Pro“ vienu įkrovimu darbuosis ilgiau: iki 50 min. Tai yra 5 minutėmis ilgiau nei „Proscenic P10“ atveju. Nors skirtumas ir nėra kažkoks kosminis, bet ir tos 5 minutės yra svarbus progresas pirmyn.

O štai kalbant apie „Proscenic P10 Pro“ baterijos įkrovimą, tai čia patobulėjimas super didelis. Jei „Proscenic P10“ įkraunamas per 4 valandas, tai atnaujinta „Proscenic P10 Pro“ baterija įkraunama tik per 2,5 valandos. Super geras rodiklis. Net ir ženkliai brangesni belaidžiai dulkių siurbliai negali pasigirti tokiu greitu įkrovimu.

 

Tad štai tokie yra „Proscenic P10 Pro“ atnaujinimai ir privalumai, lyginant su apžvalgininkų ir pirkėjų giriamu „Proscenic P10“.

„Proscenic P10“ apžvalga:

„Proscenic P10 Pro“ apžvalga anglų kalba:

Panašu, kad „Proscenic P10 Pro“ yra populiarus Vokietijoje, nes Youtube jau galime rasti bent kelias šio siurblio apžvalgas vokiečių kalba. Štai čia viena išsamiausių:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()