Steve Wozniak apkaltino "Apple" susirgus arogancija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2012-10-16 09:16
Nesitikėjau, kad obuolys dar turi mastančių žmonių
Arthuras 2012-10-16 09:35
Kad kiek pamenu, jis jau ten nebedirba.
BishopaZ 2012-10-16 09:46
tai delto ir nedirba, nes mastantis
kroitus 2012-10-16 09:57
Jis ten nedirba, nors algą, kiek atsimenu, gauna
Shinigami 2012-10-16 10:48
Bet jis yra įkūrėjas, tai turėtu turėti kažkiek akcijų ar visas jau parduoti spėjo matydamas artėjanti dugną
trapecijus 2012-10-16 11:15
Apie artėjantį dugną jau du metai klausaus. Bet skaičiai paskutinius du metus byloja patys už save.
Mumblefluff 2012-10-16 15:11
Šį kart nesutinku su Woz'u. Jei dar atskirai didesnį darytš variantą, dar daugiau fragmentacijos, jau dabar su tuo prailgintu keranu lėtokai atsinaujina appsai, plius reiks developeriams kuriant naujas apps pritaikyti ir naujam ir senų nepamiršt. Jei padarytų kokių 4,6 ekraną, reiktų raišką didint kad neprarastų PPI. Tai galiausiai bus kad vieną app kuriant 500 variantų reiks pritaikyt, nesąmonė.
mnv 2012-10-16 15:37
N androidu pritaiko, tai 2 apple modeliams kazin ar kiltu problema kartu egzistuot
Hoppipolla 2012-10-16 19:22
Android'o prišika ne pritaiko. Dauguma tų programėlių suderinama tik su brangiausiais Android telefonais, o ir tarp jų tik problemos. Juolab prisiminkim, taikyti turi ne patys Apple, o žmonės programuojantis iOS platformai. Kurią kas bandė tikrai supranta, jog Developer Friendly, atsirastų N telefų kaip Android būtų tas pats kaip su Android programuotojais kurių ne vieną pažįstu ir keikia tuos Samsung'us visokius ar dar ką nors kas nestandartines nesąmones daro, nes atskirai viska perdarynėt reikia
Arthuras 2012-10-16 21:12
Tokio atviro šaipymosi iš Apple produktų nebuvo niekad, kaip šiais metais. Tokių nesąmonių iš produktų Apple nedarė nei vienais metais. Jei prieš metus buvo akivaizdus moralinis Apple kilimas, tai dabar yra nuosmukis. Žinant, kad žmonės, kurie perka Apple produktus yra valdomi bandos jausmo, tai kaip manai, ar jie pirks produktą, kuris visuomenės bus išjuokiamas?.. Tikrai ne. Taigi taigi... Plius ir burbulas apie kiekvieną Apple produktą nebe toks didelis, kaip būdavo.
Hoppipolla 2012-10-16 21:15
@Arthuras: O kai šimtai tūkstančių žmonių perka supuvusius Samsung tai čia jau ne bandos jausmas ?
dofka 2012-10-16 22:48
Steve Jobs mire ir nera kam ant ju parekt kad pradetu mastyt dabar labai atsipalaidavo. P.S galetu S.Wozniak grizt i apple, taip ziauriai noreciau
Arthuras 2012-10-16 23:08
Supuvę Samsung? Atsigauk. Net nediskutuosiu šiuo klausimu. Prieš fanus nepapūsi, tsakant.
Hoppipolla 2012-10-16 23:17
Pastaruoju metu Samsung fanboy'ismas tokio pat dydžio kaip ir Apple. Ir čia nereikia pūst prieš nieką (Samsung su savo reklamom bando prieš kažką pūst..) , pats turiu supuvusį Samsung su Android (Android kaip Android, bet tai ką samsung iš jo padaro yra išžaginimas). Visi žmonės naudoja, tai ką jie nori ir tai kas jiems patinka, bet va išlenda kokie nors neandertaliečiai iš miško ir aiškina, jog čia bandos jausmas tai pirkt, bet nieko, nepaaiškinsi kiekvienam psichui, jog jis toks yra.. Po kiekviena Apple naujiena visur internete patys pirmieji komentuoja ne tie kurie produktus turi ar dar kažką, bet šiaip troll life style palaiko, matyt jiems tie produktai daug įdoesni... Jeigu Jūs tokie protingi būtumėte, tylėtumėt ir leistumėt žmonėms patiems daryt išvadas, o ne iš savo mokslo bei žinių stygiaus skleistuėt erezijas paskaitę kažkokio "Petro blogą" kuris su Galaxy Mini už penkis šimtus nusipirkęs aiškina, jog iPhone, NOKIA LUMIA ar dar kas nors yra pervertinta prekė. Dar išlenda kažkoks vaikis iš už miško ir aiškina, jog "P.S galetu S.Wozniak grizt i apple, taip ziauriai noreciau" ,net nesuprasdamas apie ką kalba. Galit čia putotis jūs kiek norit, bet va tokie kaip jūs ir balsuoja už visokius "Drąsos Kelius" ir važiuoja į "Garliavas". O kad ir ką beparašot ar atrašot Apple naujienose, kad ir ką dabar atrašysite, viską jau visi bus šimtą kartu visur skaitę, todėl niekam neįdomu jau.
Arthuras 2012-10-16 23:25
produktus dažniausiai atsisako Apple dėl ne vienos priežasties. Ir tikiu, kad tas šaltas protas išryškėja ir rinkimuose
Hoppipolla 2012-10-16 23:34
Šerlokai, kiekviena įmonė užsiiminėja marketingu, darydamos belekokį produktą, jeigu vienos ant to visiškai niekaip tikusios čia jų bėda. Man įdomu kokios Jūsų kompetencijos "raukaint technologijas" ? Programuoju sėkmingai tiek C#, Python, Java, Objective-C, bet matyt to neužtenka, kad raukti technologijas ir rinktis tai kas man patinka pagal techninius duomenis. Taip, kad gal neburk kažkokių nesąmonių apie žinių stygių pasirinkimuose. Tuo tarpu pardavimai tik kyla, o kažkokie lietuvaičiai daro savo "buitinius" statistikų depertamentus namuose prie židinio ir aiškina, jog daugiau nepatenkintų žmonių atsiranda. Apple žmonės perka, nes nori, Samsung perka, nes nori, LG perka, nes nori, tebunie tai marketingas, tačiau, jeigu žmogui nepatiks produktas jis antra kartą jo nepirks, o tie tavo taip "racionaliai" nemėgstami Apple produktų naudotojai, dažniausiai sekantį kartą dairosi ten pat.
Arthuras 2012-10-16 23:44
Be abejo, tai daro kiekviena įmonė. Tačiau taip puikiai paveikia psichologiją - tik Apple. Reikia būti visiškai aklam, kad nematyti priežasčių, dėl ko didžioji dalis liaudies perka tuos produktus. Ir visiškai nesakau, kad tai yra blogi produktai. Tik fanboy'ai dažniausiai visiškai akli. Taip pat, statistika kol kas gal ir nesileidžia, tačiau tik laiko klausimas(O amerikėj gal ir pastoviai tie pardavimai bus dideli - liaudis neypatingai apsišvietusi). Kažkada patys Apple ir jų fanboy'ai stūmė ant kitų gamintojų, kad tie leidžia daug produktų, kurie skiriasi tik pvz. dydžiu. O patys lygtais daro ne tą patį? Žinai, dar neteko girdėti iš kitų gamintojų, kad šie apkaltintų pirkėjus nemokant naudotis įrenginiais. Iš Apple tai girdėjau jau ne kartą... Nežinau nei vieno žmogaus, kuris turėdamas nors menką supratimą apie technologijas, turėtų Apple. Neneigiu, jog tokių nėra, tiesiog darau šiokias tokias išvadas iš koreliacijų... Ir žinau begales Apple vartotojų, kurie švelniai tariant, yra tūpi...
Hoppipolla 2012-10-16 23:53
Nieko nustebint aš ir nenoriu, o šita vieta: "Nežinau nei vieno žmogaus, kuris turėdamas nors menką supratimą apie technologijas," va čia ir parodo koks siauras mąstymas pas tamstą. Jeigu tokioje šalyje kaip Lietuva nematai, nereiškias, jog pasaulyje niekas nenaudoja. Pasižiūrėk įvairias programuotojų konferencijas, tų pačių Google, Facebook, NASA ir kitų darbo vietas arba konferencijas iš kurių gan neblogas įspūdis susidaro, tie patys MIT dėstytojai. Aišku nemanau, jog tu tam laiko turėtum, gi turi svarbesnių dalykų, stumt ant viso pasaulio kalbėdamas Lietuvos mastu, kaip ir kiekvienas iracionalus žmogus priešiškai be jokių argumentų ar pagrįstos logikos nusiteikęs priešiškai prieš kažkokąi tai įmonę. Pilnai tikiu, jog panašias erezijas būtų galima kokiame automobilių fanų forume rasti.
Arthuras 2012-10-17 00:15
Išvardinai visas USA kompanijas. So? Net visai tikiu, kad jie tuos produktus gauna dykai už reklamą. Tiksliau, esu net įsitikinęs. Lygiai kaip sportininkams yra dažnai dovanojamos Beats by Dr.Dre ausinės... Jau ne po vienu straipsniu, kuriame neigiamai atsiliepiama apie Apple produktus šiame portale, nesulaukiu nei vieno fano paaiškinimo, kodėl korporacija elgiasi būtent šitaip. Visi fanai tarsi po žeme prasmenga. Nesu aš prieš pačią įmonę nusiteikęs, bet nusiteikęs prieš fanboy'izmą. Aš tų argumentų galėčiau kalnus suvardinti, bet ir tai neteigiu, kad Apple produktai supuvę. O tu?..
Hoppipolla 2012-10-17 00:21
Na, taip persistengiau su tuo su tuo supuvimu, bet nei Samsung Galaxy SII manęs netenkina O ir fanų visokių yra abiejų barikadų pusėse, ir nereikia būt mokslinku, kad suprast tai. O, kad kompiuterius dalina nemokamai tai įmanoma (nors greičiausiai tik su nuolaidomis), bet nejaugi taip naiviai tiki, jog tokios didžiulioms korporacijoms (nežinau ar tinkamas pavadinimas) vienintelė Apple siūlytų kompiuterius ?... O argumentus gali atsiųsti man į privatą, įdomu būtų paskaityt ką ten tiek tamsta prikaupęs kalbant apie konkrečius produktus.