Steve Wozniak apkaltino "Apple" susirgus arogancija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2012-10-17 07:52
Manau applei geriau žinoti kas čia psichas, o kas ne. Juk ji pati savo klientus išvadino paskutiniais durneliais ir dar viešai. Nes jų fanai nei telefono nemoka rankose laikyti, nei fotografuoti. Tai koks jų pirkėjų intelekto lygis turėtu buti, jei tokių elementarių dalykų nemoką?
Arthuras 2012-10-17 13:52
Gal ir ne vieninteliai, tačiau... Čia tas pats, kas nuvažiavus į Prancūziją sakyti, kad prancūziški "gavno" yra geriausi, nes ten juos vairuoja beveik visi. Ir valdžia, ir įmonės, ir paprasti piliečiai vairuoja prancūziškus automobilius. Tą patį galima pritaikyti ir vokiečiams ir jų automobiliams. Tiesiog yra begalės faktorių, dauguma jų emociniai ir ekonominiai, kodėl žmonės perka "savą" produktą. Todėl tai visiškai negali būti argumentas.
Kirtiklis 2012-10-17 14:36
Hoppipolla - ponas, tikras aklas fanbojus. Kiek straipsnių buvo apie Apple brokus? Ir kaskart vartotojus apkaltina kad jie nemoka naudotis, kad ne produktas kaltas o vartotojas, tai gi čia netiesiogiai sako - kad jie avinai. Nuo kada pardavimų kiekis įrodo kad gaminys yra pats geriausias? Tai reiškia kad Lietuvoje - "Optima Linija" pati geriausia ir kokybiškiausia maisto produktų linija nes perka beveik visi nepasiturintys gyventojai"
MrT 2012-10-18 00:59
Ne vienas draugas pirko apple vien dėl dizaino ar prestižo ir patys pripažino. Jei jiem tereikia į internetą nueiti, turėti fotoaparatą ir geros raiškos ekraną tai niekas ir nesigilina, kuriam daugiau ram'ų ir pan. O universitete pastebėjau, kad dėstytojai naudoja apple kompiuterius. Kilo mintis ar jie ištikro geri ar gauna juos pusvelčiui.