Steve Wozniak apkaltino "Apple" susirgus arogancija  (24)

Vienas iš amerikiečių korporacijos "Apple" įkūrėjų bei tikras IT industrijos veteranas Steve Wozniak mano, kad kompanija, kurią jis įkūrė kartu su Steve Jobs, šiuo metu elgiasi perdėm arogantiškai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be to, jis apgailestavo, jog kompanija iš Kupertino neišleido dar vienos, daug didesnės "iPhone" versijos. Dabartinis išmanusis telefonas "iPhone 5", priminsime, išsitempė vertikaliai, tokiu būdu 4“ įstrižainės ekrane tilpo dar viena piktogramų eilutė. Vis tik ekrano plotis liko toks pats, o tai kiek nuliūdino Steve Wozniak‘ą.

„Dalis manęs nori, kad "Apple" nebūtų arogantiška ir nebūtų įsitikinusi tuo, jog tik ji žino, kas ir kaip yra teisinga. Aš norėčiau, jog jie padarytų dvi "iPhone" versijas: didesnę ir mažesnę. Man tai labai patiktų. Tegu proporcijos išlieka, tačiau įstrižainė bus didesnė. Man atrodo, jog "Apple" apgaudinėjo save, kai kalbėjo, jog vartotojai nori turėti galimybę "naudotis telefonu vienu pirštu". Aš nepažįstu nė vieno žmogaus, kuris jaustų diskomfortą, naudodamasis dideliu ekranu. Tai yra kažkas panašaus į gynybinę poziciją, kadangi kitos kompanijos suspėjo išleisti išmaniuosius telefonus su dideliais ekranais anksčiau, nei tai padarė "Apple" “, – pasakojo Steve Wozniak, duodamas interviu australų leidiniui "TechCentral".

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (24)

Susijusios žymos: