Samsung tikina, kad Galaxy S6 nustebins visus  (10)

Didžiausio pasaulyje išmaniųjų telefonų gamintojo titulas kompanijai Samsung kainuoja vis brangiau ir brangiau, o pagrindine bėda tampa ne „amžinas priešas“ Apple, o ambicingi kinų gamintojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžių ieškoti toli nereikia – III ketvirtyje trečioje vietoje atsidūrė Xiaomi, kuri išmaniųjų telefonų rinkoje pasirodė tik 2011 m., o dabar šokdina pasaulinius mobilių įrenginių rinkos grandus.

Tačiau net ir esant didžiulei konkurencijai, progresas Samsung išmaniųjų telefonų – flagmanų asortimente beveik nepastebimas. Kompanija tai puikiai supranta ir, jei tikėti puslapiu SamMobile, ketina rimtai padirbėti prie būsimo Galaxy S6, kurio anonso laukiama 2015 m. pavasarį.

Šaltinio teigimu, Galaxy S6 šiuo metu priskirtas pavadinimas „Project Zero“ – korėjiečių gamintojas tarsi pats sau užsimena, kad produktą reikia sukurti nuo nulio.

Deja, apie Samsung dizainerių minčių tėkmės kryptį arba preliminarias technines specifikacijas šiuo metu nėra jokios informacijos. Kalbama tik tai, jog būsimas flagmanas gaus radikalių atnaujinimų, lyginant su pirmtakais.

Kaip ten bebūtų, dabar galima drąsiai spėlioti, ką gi radikaliai naujo sugalvos Samsung, kurdama naująjį flagmaną. Savo pasiūlymus galite rašyti komentaruose.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(27)
(32)
(-5)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: