Panašu, jog „Samsung“ delikačiai parodė, kaip iš tikro atrodys itin laukiami „Galaxy S8“ telefonai (Video)  ()

„Samsung Display“ padalinys pristatė naujuosius „AMOLED“ ekranus. Vaizdo įrašuose galima pamatyti paslaptingą telefoną. Ekspertai spėja, kad tai gali būti dar nepristatytas „Samsung Galaxy S8“ išmanusis telefonas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gandai pasitvirtina?

Iinternete jau buvo galima rasti įvairių gandų ir informacijos apie išmanųjį telefoną su plonais rėmeliais aplink ekraną ir be fizinio „Home“ mygtuko.

Naujuose vaizdo įrašuose parodytas telefonas labai primena tą, apie kurį jau senokai sklando gandai ir nuteka įvairi informacija.

Vienintelis dalykas, kuris neleidžia vienareikšmiškai tvirtinti, kad čia vaizduojamas būtent ateinantis „Samsung“ flagmanas yra tas, kad ant telefono nesimato „Samsung“ prekės ženklo logotipo.

Galimas dalykas, kad vaizdo įrašuose pristatytas vienas „Samsung Galaxy S8“ prototipų. Tikimybė, kad „Samsung“ kompanija reklamuoja savo AMOLED ekranus pasitelkdama kitų gamintojų išmaniuosius telefonus, yra labai maža.

Vaizdo įrašuose galima įžvelgti kai kurias naujojo „Samsung“ flagmano ypatybes. Viršutinėje priekinio skydelio dalyje yra garsiakalbis. Taip pat matoma C tipo USB jungtis ir standartinė 3,5 mm jungtis. Galima pastebėti, kad išmanusis telefonas atrodo kur kas plonesnis nei „Samsung Galaxy S7“.

„Samsung Galaxy S8“ turėtų būti pristatytas kovo mėnesio pabaigoje. Prekyboje telefonas gali pasirodyti balandį. Taip pat paskelbta, kad „Galaxy S8“ kaina prasidės nuo 849 dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(11)
(20)
(-9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: