Elektrinis „Tesla Cybertruck“ visiškai netinka bekelei? Skelbiamas skandalingas vaizdo įrašas  (3)

Po pristatymo „Tesla Cybertruck“ iš karto išpopuliarėjo. Elektrinis pikapas traukia ne tik savo dizainu, bet ir savybėmis. Tačiau jo pravažumas išlieka abejotinas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamybinė „Tesla Cybertruck“ elektrinio pikapo versija buvo pastebėta per renginį Palo Alte. Elektromobilis vos įveikė kelkraštį. Šis juokingas vaizdo įrašas buvo paskelbtas „Twitter“ tinkle.

Šis įvairių modifikacijų elektromobilis aktyviai bandomas. Tai populiariausias prekės ženklo modelis ir vienas prieštaringiausių.

„Tesla“ generalinis direktorius Elonas Muskas pranešė, jog patvirtino „Cybertruck“ beta versijos prototipą, kurį visuomenė pamatys artimiausiu metu. Ant vieno iš jų matyti trikampiai šoniniai veidrodėliai.

 

Daugelis žmonių domisi, kaip „Tesla Cybertruck“ važiuos bekele. Neseniai pasirodžiusiame vaizdo įraše aiškiai matyti, kad kol kas su pikapo pravažumu viskas nėra taip gerai.

Vairuotojas itin atsargiai bando kirsti kelkraštį, tačiau elektromobiliui tai nėra lengva užduotis. Norint važiuoti per nedidelį pakilimą net buvo įrengta rampa.

Daugelis vartotojų pastebėjo, kad „Tesla“ labai saugoja elektromobilį. Pasak jų, pikapas galėtų lengvai įveikti kliūtį pats, nes jis pakankamai aukštas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(20)
(-18)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: