Vienas iš „Tesla“ akcininkų nutekino slaptas „Cybertruck“ charakteristikas: skelbiama įdomi informacija (Video)  (1)

„Tesla Cybertruck“ siekia beveik 6 metrų ilgio ir yra daugiau nei 2 metrų pločio. Pikapas bus siūlomas su dviem arba trimis varikliais, o jo bazinėje komplektacijoje bus pneumatinė pakaba ir valdomi galiniai ratai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Informacija apie serijinį „Tesla Cybertruck“ pikapą nutekėjo į internetą. Elektromobilio detales išslaptino vienas iš bendrovės akcininkų Matthew Donnegan-Ryanas, apsilankęs „Tesla“ investuotojo dieną. Paskelbtame vaizdo įraše jis papasakojo, ką pavyko išsiaiškinti.

Amerikietis galėjo detaliai išstudijuoti renginyje eksponuojamą elektromobilį „Tesla Cybertruck“, taip pat gana artimai pasikalbėjo su įmonės vadovybe. Jis net spėjo išmatuoti pikapą – jis siekia 5,9 m ilgio ir 2,15 m pločio.

Taigi naujasis „Tesla Cybertruck“ yra šiek tiek mažesnis nei „Ford F-150 Raptor“. Tačiau jo krovininė platforma ilgesnė – 1,85 m.

Prie krovinių iš keleivių salono neprieinama, tačiau galima nuleisti galinį langą. Kėbulo šonuose skyrių nėra, nes ten paslėpti galinių ratų valdymo sistemos komponentai (visi „Cybertruck“ turi pilnai valdomą važiuoklę). Bet yra nedidelė priekinė bagažinė, nors jos pakrovimo anga labai maža.

 

„Tesla Cybertruck“ elektrinis pikapas bus siūlomas išskirtinai su visų varančiųjų ratų pavara, nors anksčiau buvo paskelbta ir tik galinių ratų pavara. Planuojamos versijos su dviem ir trimis varikliais. Be to, tapo žinoma, kad modelis turi 48 voltų elektros įrangą, o jo bazinėje komplektacijoje yra pneumatinė pakaba.

Aukščiausios klasės „Tesla Cybertruck“ galės įsibėgėti iki 100 km/h per 2,9 s ir išvystyti 210 km/val greitį. Pikapas galės vilkti 6,3 tonos sveriančią priekabą ir vienu įkrovimu nuvažiuoti iki 800 km.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Vigmantas Balevičius
(15)
(12)
(3)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: