Tokio saugumo bandymo dar nesate matę. „Volvo“ daužytas visais įmanomais būdais (Video)  ()

Bandymų metu „Volvo XC90“ netgi buvo apverstas ant stogo, kad būtų išbandytos pažangios saugos sistemos. Krosoveris demonstravo pavyzdinį saugos lygį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete skelbiamas video, kuriame „Volvo XC90“ krosoveris prieš patekdamas į rinką patyrė pačius ekstremaliausius susidūrimo testus. Modelis dideliu greičiu rėžėsi į sieną ir kelis kartus vertėsi. Vaizdo įrašas buvo paskelbtas FRAME „YouTube“ kanale.

Švedijos automobilių gamintojas „Volvo“ yra žinomas dėl aukščiausios klasės savo automobilių saugumo. Greitkelių saugos draudimo institutas (IIHS) atliko sudėtingiausius susidūrimo testus bandydamas krosoverį XC90.

Bandymų metu ekspertai imitavo „Volvo XC90“ priekinį susidūrimą su kitu automobiliu. Dėl to krosoveris puikiai susidorojo su savo užduotimi – apsaugoti vairuotoją ir jo keleivius.

„Volvo XC90“ taip pat buvo apverstas ant stogo, kad būtų patikrintas jo saugumas. Visos oro pagalvės ir pripučiama užuolaida sugebėjo apsaugoti automobilio viduje esančius manekenus.

Be to, ekspertai patikrino išmaniąsias krosoverio saugos sistemas. Tarp jų – išvažiavimo iš kelio pasekmių švelninimas ir aklųjų zonų informacinė sistema.

 

Viena iš pagrindinių „Volvo XC90“ savybių yra vairuotojo informavimo sistema, padedanti vairuotojams būti dėmesingiems kelyje. Ši technologija taip pat gerai veikė bandymų metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(1)
(15)

Komentarai ()