Rusijoje nuo bėgių nuskriejo daugiau kaip tuzinas vagonų. Kas vyksta (Foto)  ()

Dėl avarijos buvo pažeista gretima vėžė, tačiau aukų nebuvo. Rusijos Federacijos tyrimų komitetas pradėjo baudžiamąjį tyrimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos geležinkeliuose po susidūrimo su priešinga kryptimi važiavusiu traukiniu nuo bėgių nulėkė 14 traukinio vagonų. Apie tai praneša Rytų Sibiro transporto prokuratūra.

Incidentas įvyko sausio 8 d., apie 19 val., Trans-Baikalo geležinkelio ruože Aleur-Bušulei. Iš pradžių Rusijos geležinkeliai pranešė, kad nuo bėgių nulėkė 27 prekiniai vagonai, tačiau netrukus paskelbė, kad nuo bėgių nulėkė 14.

Pastebėta, kad dėl avarijos buvo pažeista gretima vėžė, tačiau nukentėjusiųjų dėl įvykio nebuvo.

Černyševsko stotyje taip pat buvo sustabdyti keturi traukiniai: Čita – Blagoveščenskas, Maskva – Vladivostokas, Vladivostokas – Maskva.

 

Dėl ilgo vėlavimo daliai keleivių buvo organizuotas papildomas traukinys į Čitą, iš kur jiems bus organizuojami du skrydžiai. Šiuo metu atitinkamos tarnybos likviduoja avarijos padarinius ir atnaujina eismą šioje vietoje. Taip pat nustatomos įvykio priežastys.

 

Rusijos žiniasklaida praneša, kad Rusijos Federacijos Tyrimų komitetas pradėjo baudžiamąjį tyrimą dėl prekinių vagonų nuvažiavimo nuo bėgių. Tyrimai atliekami pagal straipsnį dėl saugaus eismo taisyklių pažeidimo ir geležinkelių transporto eksploatavimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(0)
(21)

Komentarai ()