Atskleista, kiek kainuos pirmasis „Ferrari“ elektromobilis. Bus labai sunku parduoti...  ()

Nors iki pirmojo „Ferrari“ elektromobilio debiuto rinkoje liko dar mažiausiai metai, jau buvo nutekinta preliminari kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašoma italų spaudoje, elektra varomo „Ferrari“ kaina turėtų prasidėti nuo pusės milijono eurų.

Jeigu tai tiesa, bus labai sunku parduoti tokį automobilį, nors jis ir vadinsis „Ferrariu“. Pirmiausia, dabar galingi elektromobiliai susilaukia vis mažiau pirkėjų dėmesio. Antra – artimiausi konkurentai yra gerokai pigesni.

[Vokietija] Tik 43€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
3198 5

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Be to, paties „Ferrari“ gamoje tai bus vienas brangiausių modelių. Vidutinė naujo „Ferrari“ kaina per pirmą šių metų ketvirtį siekė tik 350 000 eurų, skelbiama „Žinių radijo“ laidoje „Piko minutės“.

Pavyzdžiui, pats galingiausias „Porsche Taycan Turbo S“ kainuoja 200 000 eurų, o tai – 2,5 karto pigiau nei naujasis „Ferrari“.

 

Tačiau italai yra įsitikinę šio projekto sėkme. Po elektromobilio įvedimo į rinką, „Ferrari“ per metus planuoja pagaminti iki 20 000 visų savo modelių, dabar pagaminama 14 000 automobilių. Panašu, jog planas yra parduoti bent po 5 000 elektrinių „Ferrari“ per metus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Žinių Radijas
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: