Paskelbta prognozė, kiek kainuos 2019–2020 metais laukiamas „Apple“ automobilis  (5)

Šiuo metu išmanusis laikrodis „Apple Watch Edition“, pasižymintis paauksuotu korpusu, yra brangiausias bendrovės „Apple“ parduodamas produktas. Tačiau jei gandai pasitvirtins ir „Apple“ išleis savo pačios kurtą automobilį, laikrodis gali prarasti brangiausiojo titulą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot „Piper Jaffray“ analitiko Gene Munsterio, kaina, kurią tektų sumokėti už galutinę JAV technologijų bendrovės automobilio versiją, siektų apie 75 tūkst. JAV dolerių. Tai yra 4,5 karto daugiau už brangiausią „Apple Watch Edition“ modelį. Be to, ši kaina prilygsta 100 išmaniųjų telefonų „iPhone 6s“.

Svetainei AppleCarFans.com duotame interviu G.Munsteris teigia: „2019–2020 metais bus „Apple“ automobilis, kurį galėsime pamatyti ir užsisakyti“. Tačiau analitikas aiškina, kad anksčiausiai prekyba šiuo automobiliu galėtų būti pradėta 2021 metais.

G.Munsteris mano, kad „Apple“ negamins automobilio pati, o greičiau pasitelks į pagalbą žinomą automobilių gamintoją. Turint omenyje, kad „Apple“ jau dabar pati negamina daugelio savo kurtų produktų, tokia teorija labai tikėtina. Be to, tokią idėją palaiko ir „Fiat“ vadovas.

Nors kol kas apie galimą „Apple“ automobilio pasirodymą tik sklando gandai, verta tikėti, kad „iPhone“ ir „iPad“ gamintojas ryšis žengti į visiškai naują rinką. Mistiniam „Apple“ automobilio projektui netgi jau suteiktas „Titano“ pavadinimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: iTouch.lt
iTouch.lt
(19)
(35)
(-16)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: