Netikėtas kuriozas: skrydį teko atidėti, nes kai kas nusprendė pailsėti ant lėktuvo (Foto, Video)  ()

Trečiadienį „Delta Air Lines“ skrydis buvo atidėtas kelioms valandoms po to, kai ant lėktuvo sparno nutūpė bičių spiečius. Oro bendrovė skrydį atidėjo, nes nesugalvojo, kaip įkalbinti bites pasitraukti, rašo „CBS News“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš pradžių skrydis iš Hjustono į Atlantą turėjo išskristi 12:25 val., tačiau dėl bičių antpuolio buvo atidėtas maždaug iki 16.30 val.

„Bičių rojus ar ne, bet „Delta“ skrydis Nr. 1682 iš Hiustono-Bušo į Atlantą šią popietę buvo atidėtas po to, kai draugiška bičių grupė akivaizdžiai norėjo pasikalbėti su mūsų lėktuvu, be abejo, norėdama pasidalyti naujausia informacija apie skraidymo sąlygas oro uoste“, – „CBS News“ sakė „Delta“ atstovas spaudai.

Skrydžio keleivis tviteryje papasakojo apie įvykį – nuo pirminio bičių aptikimo iki to, kad buvo idėja iškviesti bitininką.

„Mano skrydis iš Hiustono atidėtas, nes ant vieno sparno galo susitelkė bitės“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė žurnalistė ir rašytoja Anjali Enjeti, kuri taip pat paskelbė bičių apnikto sparno nuotrauką, – „Jie neleidžia mums įlipti, kol nepašalins bičių. Bet kaip, po velnių, tai įvyks? Negi jos nepaliks sparno, kai pakilsime?“.

 

Tačiau bitininkai taip ir nebuvo iškviesti, nes jiems neleista liesti lėktuvo, o kenkėjų kontrolei neleista purkšti lėktuvo.

„Būtų didelis mano gyvenimo įvykis pamatyti, kaip bitininkas nukenksmina lėktuvo sparną. Nusivylimas tikras“, – pridūrė ji.

 

Kitame įraše ji pažymėjo, kad oro linijų bendrovė bandė pūsti išmetamąsias dujas, tačiau „bitės nebuvo sužavėtos“.

Pasak atstovo spaudai, galiausiai bitės buvo išskraidintos, kai lėktuvas atsitraukė nuo vartų, o keleivių jame nebuvo.

„Vos tik įsijungė mūsų lėktuvo variklis, bitės išskrido!!!“, – rašė A.Enjeti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: