[Žinios trumpai] 60 ar 20? Arestovičius paskelbė, koks MLRS kiekis kardinaliai pakeis žaidimo taisykles  ()

Oleksijus Arestovičius mano, kad tinkamas MLRS kiekis gali pakeisti žaidimo taisykles.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-08 [Žinios trumpai] 60 ar 20? Arestovičius paskelbė, koks MLRS kiekis kardinaliai pakeis žaidimo taisykles  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad laimėtų karą su Rusija, Ukrainai reikia mažiausiai 60 daugkartinio paleidimo raketų sistemų, o ne „saujos, kurią pažadėjo Britanija ir Jungtinės Amerikos Valstijos“.

Tai „The Guardian“ komentare pareiškė prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius.

„Jei tokių sistemų gausime 60, tai Rusijos kariai bus sustabdyti ir negalės žengti į priekį. Jei 40, tada jie sulėtins greitį, patirdami didelių nuostolių. Jei 20, jie tęs puolimą patirdami daugiau nuostolių nei dabar“, – sakė Arestovičius.

Jo manymu, salvinės ugnies MLRS sistemos keičia žaidimą, tačiau nebuvo padaryta pakankamai, kad būtų visiškai pakeista karo eigos kryptis.

„Kuo ginklų mažiau, tuo mūsų padėtis bus prastesnė. Mūsų kariai ir toliau žus, o mes vėliau prarasime pozicijas“, – pabrėžė prezidento patarėjas.

Didžiosios Britanijos gynybos sekretorius Benas Wallace'as paskelbė, kad šalis perduos Ukrainai daugkartinio paleidimo raketų sistemas M270. Remiantis žiniasklaidos pranešimais, Ukraina pirmiausia gaus tris sistemas.

 

Taip pat pranešta, kad nauja JAV pagalba Ukrainai apims daugkartinio paleidimo raketų sistemas HIMARS.

Birželio 4 dieną Ukrainos gynybos ministras Oleksijus Reznikovas paskelbė, kad Ukrainos artilerijos įgulos Europoje pradeda ruoštis naudoti HIMARS ir M270 MLRS.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(0)
(12)

Komentarai ()

Susijusios žymos: