[Žinios trumpai] Ukraina jau žino, kas iš okupantų žvėriškai iškastravo belaisvį - paskelbta medžioklė, jo dienos suskaičiuotos  (7)

Taikinys be konkurencijos: pelnytas atpildas jau greitai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų įsibrovėliai žiauriai nukankino ukrainietį karį peiliu, nupjovė jam lytinius organus, visa tai nufilmavo ir paskelbė socialiniuose tinkluose.

Pasak vidaus reikalų ministro patarėjo Antono Geraščenkos, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karį ypač žiauriai kankinęs rusas bus surastas ir likviduotas.

Jis taip pat paskelbė įtariamojo asmens duomenis:

Arošinovas Vitalijus Valerjevičius, gimęs 1983 m., gyvenantis adresu: Kalmukijos Respublika, Elista, md. 4, 48, apt. 16. Profilis socialiniuose tinkluose: https://love.mail.ru/pl/profile/318183466. Iki 42 metų dar nespėjo sukurti šeimos ir toliau ieško „mergaičių“. Profilyje yra kelios nuotraukos, patvirtinančios jo dalyvavimą kare Ukrainoje.

Sakartvelo legionas šį budelį jau paskyrė taikiniu Nr. 1.

Rusijos tinklaraštininkas Anatolijus Nesmijanas pripažino, kad dėl karių trūkumo Putino režimas renka į kariuomenę kontingentą, neturintį teisės nešioti ginklą.

 

„Jie turi sunkių psichikos problemų. Be to, yra informacijos apie verbavimą laisvės atėmimo vietose – iš kur dislokuojamos gryniausios šiukšlės. Tokia publika yra nevaldoma, nesivadovaujanti jokiomis karinėmis sąvokomis, nesilaikanti drausmės, todėl iš jų gali visko tikėtis“, – kalbėjo tinklaraštininkas.

„Be to, kilo abejonių dėl vado, leidusio sadistui padaryti tokį nusikaltimą, adekvatumo: „vado vaidmuo čia yra esminis – jei jis praleis momentą, situaciją ištaisyti bus be galo sunku“.

 

Nesmijanas taip pat mano, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali pakartoti įsibrovėlių nusikaltimą ir taip atkeršyti paimtiems į nelaisvę Rusijos kariams.

„Karys patenkino savo gyvulišką potraukį, o dabar už tai neišvengiamai sumokės keli su juo nesusiję žmonės. Tačiau kovotojas negalvojo apie aukštas materijas, turėjo rankoje peilį ir tiesiog norėjo pasirodyti prieš kamerą“, – reziumavo rusų tinklaraštininkas.

Jis neatsižvelgė į vieną faktorių: Ukrainos kariuomenė yra gynėjų kariuomenė, o ne nusikaltėlių ir sadistų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(161)
(2)
(159)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: