[Žinios trumpai] Visiška beprotybė: Luhanske „mobilizacija“ įvykdyta... vaikų darželyje (Video)  ()

„Telegram“ kanaluose plinta vaizdo įrašas, kuriame rodomi RF ginkluotųjų pajėgų 2-ojo armijos korpuso, kuris dar vadinamas „LLR liaudies milicija“, mobilizacijos metodai, praneša „Focus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotame Luhanske prie vaikų darželio vartų keli kariškių uniforma vilkintys asmenys sučiupo vyrą, kuris esą atėjo pasiimti vaiko.

Vyriškio rankos buvo užlaužtos, nekreipiant dėmesio į jo šūksnius, kad jam skauda, ​​ir išsigandusio vaiko verksmo. Tuo pačiu metu moteris, kuri filmavo tai, kas vyksta, buvo mandagiai paprašyta nutraukti filmavimą.

Anksčiau apie tai, kaip okupuotose teritorijose vyksta mobilizacija, kalbėjo politologas Kirilas Sazonovas, šiuo metu kovojantis Donbase. Anot jo, rusų laikinai okupuotuose Severodonecke ir Lysyčanske vyrai sugaunami gatvėje, jiems vietoje įteikiamas šaukimas ir iškart siunčiami į autobusą. Mobilizuotieji nedelsiant siunčiami priimti uniformų ir ginklų, siunčiami į frontą, kur turi būti priešakyje ieškodami Ukrainos kariuomenės pozicijų.

Sazonovas pabrėžė, kad toks vaizdas yra ir okupuotoje Donecko srities dalyje. Tuo pačiu metu įsibrovėliai niekam nedaro išimčių: graibsto net pramonės įmonių darbuotojus ir neįgaliuosius.

 

 

Liepos mėnesį Luhansko srities karinės administracijos vadovas Sergejus Gaidai pranešė, kad okupantai paima visus, kuriuos mato, net nusikaltėlius. Taip pat, norėdami išspręsti kovotojų trūkumo problemą, rusai sugalvojo paprastą schemą. Jie skelbia skelbimus, siūlančius pelningą darbą, ir priima visus, kurie ateina į kariuomenę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(5)
(-3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()