[Žinios trumpai] Austrų leidinys skelbia sensaciją – FSB kaltinamoji Darios Duginos nužudymu rasta negyva: durta 17 kartų  (1)

Žurnalistai teigia, kad Natalijai Vovk buvo durta 17 kartų, o jos rankose buvo rastas nežinomas raštelis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-29 [Žinios trumpai] Austrų leidinys skelbia sensaciją – FSB kaltinamoji Darios Duginos nužudymu rasta negyva: durta 17 kartų  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainietė Natalija Vovk, kurią Rusijos Federacijos FSB apkaltino Darios Duginos nužudymu, buvo rasta nužudyta nuomojamame bute, teigia Austrijos leidinys „Express“, remdamasis socialinių tinklų informacija.

Žurnalistai praneša, kad nukentėjusioji patyrė 17 durtinių žaizdų, dėl kurių ji mirė. Leidinys taip pat rašo, kad Natalijos Vovk rankose buvo nežinomas raštelis.

Verta pažymėti, kad oficialiai informacija dar nepatvirtinta.

Taip pat internete jau pasirodė informacija, kad tariamai nužudytos Natalijos Vovk nuotrauka yra prieš kelerius metus Maskvoje mirusios merginos nuotrauka.

Rusijos teisėsaugininkai kaltina Nataliją Vovk Aleksandro Dugino dukters Darios Duginos nužudymu. „RosZMI“ tvirtino, kad mergina buvo susprogdinta automobilyje, kuriuo iš pradžių turėjo važiuoti jos tėvas.

 

Remiantis Rusijos Federacijos FSB versija, Dugino dukrą, kaip įtariama, susprogdino „Azovo“ darbuotoja Natalija Vovk, gimusi 1979 m. Į Rusiją ji esą specialiai atvyko 2022 metų liepos pabaigoje su dukra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(62)
(-54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)