Karo ekspertas blaiviai įvertino, kuriam laikui Rusijai dar užteks jos raketų atsargų – situacija geresnė nei daugelis prognozių  (5)

Karo ekspertas Aleksandras Musienko sako, kada rusų įsibrovėlių armijai pritrūks raketų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karinių teisės tyrimų centro vadovas Aleksandras Musienko, atsakydamas į „24 kanalo“ vedėjo klausimus, išsakė savo požiūrį apie likusius Rusijos kariuomenės išteklius.

Karo eksperto teigimu, Rusijos amunicijos atsargos nėra neribotos ir artimiausiu metu Rusijos armijai tiesiog pritrūks raketų.

„Yra įvairių vertinimų, galiu pasakyti, kad pasinaudojant tais duomenimis, kurie dabar yra Vakaruose ir ne tik, jie turi atsargų be papildymo maždaug šešiems mėnesiams.“

„Papildymas taip pat skiriasi. Vienas dalykas, kai gamyklos dirba visą parą 7 dienas per savaitę, bet tai yra mitas, Rusijoje tokio dalyko nėra ir netikėkite tais, kurie taip sako. Kitaip yra, kai pagaminate tam tikrą kiekį per mėnesį. Akivaizdu, kad dėl to visos atsargos baigsis.“

 

„Mačiau analitikų, kai kurių Ukrainos kolegų ataskaitas. Jie sako, kad Rusija turi beveik begalę šių atsargų. Tačiau jie sandėliuose nebuvo ir nematė, tad pasakyti, kad atsargos begalinės – taip nebūna“, – sako Musienko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(6)
(78)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (5)