[Žinios trumpai] Įvyko susišaudymas tarp Rusijos kareivių ir FSB pareigūnų – daug žuvusių ir sužeistų, skelbiamos incidento detalės  ()

Dėl incidento trys įsibrovėliai žuvo, dar du paguldyti į ligoninę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-01 [Žinios trumpai] Įvyko susišaudymas tarp Rusijos kareivių ir FSB pareigūnų – daug žuvusių ir sužeistų, skelbiamos incidento detalės  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio mėnesį Rusijos kariuomenės ir FSB pareigūnai pradėjo šaudyti vienas į kitą kavinėje laikinai okupuotame Chersone. Trys iš jų žuvo.

Tai praneša „Yahoo News“, remdamasi Rusijos Federacijos Tyrimų komiteto pranešimu apie incidentą.

Susišaudymas įvyko birželio 19 d., apie 20 val. trys FSB pareigūnai – Igoris Jakubinskis, Sergejus Privalovas ir D. A. Borodinas – įėjo į kavinę Ušakovo prospekte. Įstaigoje jau gėrė Rusijos kariai – seržantas Sergejus Obuchovas ir jaunesnysis seržantas Igoris Sudinas iš aštuntojo Rusijos Juodosios jūros laivyno artilerijos pulko.

FSB agentai esą priekaištavo užpuolikams dėl girtavimo su uniforma ir ginklais. Obuchovas atsakė iššaudamas pistoletu į grindis. FSB pareigūnas Privalovas bandė paimti pistoletą, o Sudinas atidengė ugnį iš AK-74.

 

Susišaudymo metu žuvo karys Obuchovas, FSB pareigūnai Privalovas ir Jakubinskis. Borodinas ir Sudinas buvo paguldyti į Sevastopolio ligoninę. Kitas FSB pareigūnas iš susišaudymo vietos pabėgo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(4)
(50)

Komentarai ()