[Žinios trumpai] Dar vienas galingas Ukrainos puolimas: pralaužė 205-osios brigados pozicijas, rusai sutriuškinti - vadovybė įsiutusi, įsakyta bet kokia kaina sugrąžinti pozicijas  ()

Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms vykdant sėkmingus kontrpuolimo veiksmus Mykolajivo srityje, buvo pralaužtos Rusijos 205-osios atskiros motorizuotųjų šaulių brigados pozicijos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-31 [Žinios trumpai] Dar vienas galingas Ukrainos puolimas: pralaužė 205-osios brigados pozicijas, rusai sutriuškinti - vadovybė įsiutusi, įsakyta bet kokia kaina sugrąžinti pozicijas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per sėkmingą Ukrainos kontrpuolimo operaciją šalies gynėjams pavyko prasibrauti per Rusijos 205-osios atskirosios motorizuotosios šaulių brigados pozicijas. Be to, Rusijos kariuomenė patyrė didelių nuostolių. Tai pranešė žurnalistas Romanas Cymbaliukas, remdamasis savo kariniais šaltiniais.

205-oji Rusijos šaulių brigada į Ukrainos teritoriją buvo perkelta iš Budionovsko. Dabar šios brigados gynybos linijos buvo pralaužtos, tačiau Cymbaliukas praneša, kad Rusijos kariuomenės vadovybė įsakė kariams susigrąžinti prarastas pozicijas. Jie pabandė tai padaryti, bet jiems nepavyko - buvo dar daugiau žuvusių ir sužeistų.

„Vadai įsakė savo pavaldiniams bet kokia kaina susigrąžinti prarastas pozicijas, tačiau dėl nesėkmingų atakų 205-oji brigada patyrė tik dar daugiau nuostolių. Dėl to buvo patvirtinta 23 karių žūtis, dar mažiausiai 25 buvo sužeisti“, - sakė žurnalistas, remdamasis savo šaltiniais Ukrainos pajėgose.

(237)
(2)
(235)

Komentarai ()

Susijusios žymos: