[Žinios trumpai] Fantastika! Ukrainos išdavikai taip panikuoja, kad slapta kreipiasi į specialiąsias Ukrainos tarnybas ir bando derėtis  (2)

Ukraina daro viską, kad kolaborantai žinotų apie liūdną jų laukiantį likimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Likvidavus kelis kolaborantus okupuotose Ukrainos teritorijose, jų bendrininkai bando susisiekti su Ukrainos specialiosiomis tarnybomis, kad galėtų išsisukti. Tai nacionalinio teletono eteryje paskelbė Melitopolio meras Ivanas Fiodorovas.

Anot jo, Ukraina daro viską, kad kolaborantai žinotų apie liūdną jų likimą. Dėl to Ukrainos išdavikai „labai blogai jaučiasi“.

„Yra toks ženklas, kad vienam iš jų nukentėjus prasideda ištisa skambučių banga. Pavyzdžiui, kai buvo sužalotas „referendumo“ organizatorius, kiti kolaborantai, sutikę padėti surengti „referendumą“, pradėjo skambinti teisėsaugos agentūroms ir sakyti, kad daugiau tame nedalyvaus ir apie tai turi būti pranešta pasipriešinimo pajėgoms“, – aiškino Fiodorovas.

 

Jis pridūrė, kad slaptosios tarnybos „labai atidžiai nagrinėja tokius pasiūlymus“, tačiau viskas priklauso nuo to, kaip „sąžiningai“ kolaborantai sutinka bendradarbiauti.

(121)
(3)
(118)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: