Arestovičius apie didžiulę Rusijos katastrofą – apsupti visi: ne tik karinė technika, bet ir štabas, ir generolai  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos aktyviai kuria antrąjį frontą Charkivo srityje, apie kurį aktyviai diskutuojama Rusijos visuomenėje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-09 Arestovičius apie didžiulę Rusijos katastrofą – apsupti visi: ne tik karinė technika, bet ir štabas, ir generolai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rusams teks pasimatuoti katilą“ – sakė Arestovičius apie įvykius Charkivo srityje. Jau ketvirtą dieną iš eilės Ukrainos gynėjai Charkivo kryptimi vykdo aktyvų kontrpuolimą. Ukrainos gynybos ministerija kol kas neįvardijo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų išlaisvintų gyvenviečių, tačiau Rusijos žiniasklaidoje tvyro tikra panika.  

Rugsėjo 7 d., pokalbyje su Rusijos žmogaus teisių aktyvistu Marku Feiginu, Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas pasidalijo iš Charkivo srities naujausiomis žiniomis, informuoja „Ukraina 365“.

Arestovičius pabrėžė, kad jei atidžiai studijuojate Rusijos visuomenę, tai, kas vyksta Charkivo zonoje, galima apibūdinti tokiais žodžiais, kaip „gresianti katastrofa“. Tačiau net nepaisant Rusijos žiniasklaidos, jau dabar aišku, kad Ukrainos gynėjai kontrpuolimą vykdo ne tik Chersono srityje, bet ir šalies rytuose.

Arestovičius pabrėžė, kad jei tikėtume Rusijos propagandistų paskelbta informacija, Iziumo kryptimi okupantai atsidūrė apsuptyje. Viskas apsupta: karinė technika, štabas ir generolai. Patarėjas nusprendė nepabijoti šio žodžio ir pasakė, kad Charkivo srityje Ukrainos gynėjai okupantams sudarė tikrą „katilą“.

Patarėjas ir propagandistai prisiminė, kaip nuo įsiveržimo momento pasikeitė jų nuomonė apie Ukrainą. Arestovičius taip pat šaipėsi iš V. Putino, kuris kiekviename interviu prisimena „klastingus Vakarus“, „piktąjį NATO“ ir „didvyriškąjį SOBR“, nusprendusį nepasiduoti ir kovoti Charkivo kryptimi iki paskutinio  momento.

 

Arestovičius vėl kreipėsi į Rusijos karo korespondentus, kurie teigia, kad SOBR kariai iš Samaros ir Baškirijos yra dislokuoti Balaklijoje ir „nepasiduoda“. Tačiau dabar įsibrovėliai turės prisiminti žodį „katilas“ ir atsakyti už Krymo aneksiją bei 2014 metų rugpjūčio įvykius prie Ilovaisko (miestas rytų Ukrainoje, Donecko srityje).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(201)
(1)
(200)

Komentarai ()

Susijusios žymos: