Elžbietos II paslaptis, kurią įsakė griežtai slėpti nuo savo šeimos: kaip ji filmavosi su Džeimsu Bondu, o filmo pabaiga buvo tiesiog įžūli (video)  ()

Karalienė visada turėjo genialų humoro jausmą, taip pat mėgo televiziją, filmus ir muziką: Elžbieta II netgi sudalyvavo mini filme su Danieliu Craigu, vaidinančiu Džeimsą Bondą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-09 Elžbietos II paslaptis, kurią įsakė griežtai slėpti nuo savo šeimos: kaip ji filmavosi su Džeimsu Bondu, o filmo pabaiga buvo tiesiog įžūli (video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JK karalienė Elžbieta II visą savo gyvenimą laikėsi monarchijos stiliaus, kuris šimtmečius apibrėžė jos karališkuosius pirmtakus. Ji vykdė savo pareigas stoiškai, niekada nejausdama būtinybės reikšti savo, kaip paveldėtojos, nerenkamos valstybės vadovės, nuomonės.

Jos atkaklumą kartais galima supainioti su nešališkumu, iš dalies dėl didžiulių pokyčių per 70 jos valdymo metų, o ypač dėl sparčios pramogų ir populiariosios kultūros raidos. Tačiau, pasak CNN, karalienė visada turėjo genialų humoro jausmą, taip pat mėgo  televiziją, filmus ir muziką.

Monarchė dalyvavo 2012 metų vasaros olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijose Londone. Ceremoniją režisavo pripažintas britų režisierius Danny Boyle'as.

Į ceremoniją buvo įtrauktas trumpametražis filmas, kuriame Danielis Craigas vaidina Džeimsą Bondą, kuris aplanko Elžbietą II Bekingamo rūmuose, kad palydėtų ją iki olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijos pradžios. Jos vaidmuo trumpame filme buvo ne tik staigmena pasauliui, bet ir paslaptis daugeliui žmonių, kurie net nebūtų apie tai pagalvoję. 

Tuos, kuriems teko žiūrėti trumpametražį filmą, neabejotinai nustebino iš esmės nežinomas karalienės Elžbietos II dalyvavimas mini filme su Danieliu Craigu. Iki tol karalienė buvo žinoma tik iš vaizdų, naujienų ir retkarčiais pasirodančių dokumentinių filmų.

Nors filme „Laimingi ir šlovingi“ ji išlaikė paslaptingumą, šuolis iš sraigtasparnio nusileidžiant Londono olimpiniame stadione, buvo įžūlaus britiško humoro meistriškumo klasė. Nenuostabu, jog britai klipą pavadino vienu geriausių JK televizijos istorijos momentų.

 

 

Tie, kurie prisidėjo prie filmo kūrybos, apie tai kalbėjo BBC dešimties metų jubiliejaus retrospektyvoje (per „The Wrap“). Sam Hunter, scenos vadovas, sakė: „Karalienė niekada neatskleidė savo šeimai, ką ji veikė. Tai buvo viena iš sąlygų, kodėl ji sutiko dalyvauti“.

Prodiuseris Stephenas Daldry taip pat pasidalijo, kad jiems teko laikyti ministro pirmininko Davido Camerono kabineto narius nežinioje, kad pavyktų išlaikyti staigmeną.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(1)
(39)

Komentarai ()

Susijusios žymos: