Rusijoje prasidėjo tikra beprotybė: Rusijos stačiatikių bažnyčia ragina rusus visuotiniam karui  (3)

Kremlius suaktyvino visus savo išteklius, jog padidintų paniką Rusijos Federacijoje, kad būtų pasiektas pritarimas visuotinei mobilizacijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos stačiatikių bažnyčia ragina rusus visuotiniam ir liaudies karui: „Be verkšlenimų ir kaltinimų“. Rusija slepia savo nuostolius per „specialiąją operaciją“ Ukrainoje, tačiau, sprendžiant iš netiesioginių ženklų, Rusijos kariuomenę labai reikia papildyti darbo jėga.

V. Putinas supranta, kad karo rėmimas ir dalyvavimas jame nėra tapačios sąvokos. Tačiau propagandiniam darbui laiko beveik nelieka, todėl Kremlius nusprendė panaudoti visus išteklius, kad „įtikintų“ žmones pritarti visuotinei mobilizacijai.

Arkivyskupas Aleksandras Timofejevas aktyviai prisijungė prie kampanijos. Naujausias jo įrašas „Telegram“ kanale labiau panašus į trenerio nurodymus prieš lemiamą mūšį ringe, nei į kunigo, kuris vis dar prisimena 10 Dievo įsakymų, pamokslą.

„Mes iškritome iš ritmo. Galbūt tai yra nokdaunas. Tai nereiškia, kad reikia gulėti ir seilėtis. Arba kaltinti seną trenerį (nuoroda į Putiną, prieš kurį prasideda riaušės – red.). Nes jis gerai nepasirengė su senais metodais, o priešas panaudojo naują metodą. Turime sukaupti valią ir jėgas į kumštį ir kovoti! Kiekvienas savo vietoje ir pagal galimybes, be verkšlenimų ir kaltinimų... Šis karas turi tapti visuotinis ir populiarus. Taigi mes laimėsime!“, – pašaukė arkivyskupas.

 

Valstybės Dūmos deputatas, partijos „Vieningoji Rusija“ narys Michailas Šeremetas taip pat atvirai agituoja už mobilizaciją: „Be visiškos mobilizacijos, perėjimo į karinį režimą, įskaitant ekonomiką, nepasieksime tinkamų rezultatų“.

Įdomu tai, kad po jo žodžiais gausu komentarų tų, kurie dar vakar džiaugėsi smūgiu Charkivo elektrinei. Tačiau dabar jie vienbalsiai, ne pačiais maloniausiais žodžiais, siūlo jam pačiam eiti į frontą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(25)
(11)
(14)

Komentarai (3)