[Žinios trumpai] Kadyrovas pradėjo labai pavojingą žaidimą - planas A užimti Kremlių, planas B gali sukelti naują karą  (3)

Politologas Nikolajus Davydiukas išsakė įdomią hipotezę, kokį žaidimą dabar žaidžia Ramzanas Kadyrovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

N. Davydiukas atskleidė R. Kadyrovo ketinimus „užgrobti Kremlių": „Nuverskit V. Putiną, aš pasiruošęs..."

Ramzanui Kadyrovui išreiškus nepasitenkinimą karybos Ukrainoje taktika, kreipimęsi į Kremliaus vadovą,  daugelis ekspertų stengiasi analizuoti ir komentuoti jo teiginį. Televizijos kanalo „Apostrophe TV“ vedėjas paprašė Nikolajaus Davydiuko pareikšti šiuo klausimu savo nuomonę.

Interviu su Nikolajumi Davydiuku televizijos kanalui „Apostrophe" galima pažiūrėti „YouTube".

„R. Kadyrovas jau pradėjo prezidentinę kampaniją", – netikėtai pareiškė analitikos centro „Politika" direktorius, o paskui pridūrė: „Jis pirmiausia į TELEGRAM kanalus „metė", jog nori vadovauti Nacionalinei gvardijai, nors žinojo, kad niekas jo ten nepaskirs.

Dabar jis sako: „Aš pasiruošęs būti gynybos ministru. Paskirkit". Jis taip pat nebus paskirtas. „Suintrigavęs publiką, N.  Davydiukas mintimis nusprendė eiti dar toliau, siūlydamas: „Žiūrėk, jis manęs negirdėjo, nenorėjo klausyti šio vertingo patarimo, kurį jam duodu. Ir jis lauks galimybės užpulti prezidento kanceliariją. Jei jis pamatys, kad pralaimi, kitas jo žingsnis bus Čečėnijos respublikos atskyrimas nuo Rusijos Federacijos. Tai tik jo planas. Dabar paskutinis pareiškimas rodo, kad jis pradėjo žaisti, norėdamas arba užgrobti Kremlių, arba atskirti savo Čečėnijos respubliką nuo Rusijos", – reziumavo Ukrainos politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(3)
(49)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: