[Žinios trumpai] Macronas pateikė Putinui pasiūlymą, kurio „neįmanoma atsisakyti“  (6)

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas kritikuojamas dėl ryšių palaikymo su Vladimiru Putinu. Tačiau dabar Macronas Putinui turi tik vieną pasiūlymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas turi pasiduoti ir sudėti ginklus Ukrainoje po Rusijos kariuomenės pabėgimo iš Charkivo srities, įsitikinęs Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas.

Vladimiras Putinas turi kuo greičiau nutraukti karo veiksmus Ukrainoje ir sėsti prie derybų stalo. Tokį pasiūlymą Kremliaus diktatoriui Emmanuelis Macronas pateikė rugsėjo 11 d., po to, kai Charkivo srityje buvo sumušta Rusijos kariuomenė. Apie tai pranešta Eliziejaus rūmų svetainėje.

Pranešama, kad dar vieno telefoninio pokalbio su Putinu metu Macronas „pasmerkė Rusijos karinių operacijų Ukrainoje tęsimą ir priminė savo reikalavimą jas kuo greičiau nutraukti, pradėti derybas ir atkurti Ukrainos suverenitetą bei teritorinį vientisumą.“

 

Macronas pabrėžė, kad būtent Rusijos kariai yra atsakingi už tai, kad Zaporižės AE susidarė branduolinės katastrofos rizika. Pasak Prancūzijos prezidento, rusai privalo susirinkti visus ginklus iš Zaporižės atominės elektrinės ir laikytis TATENA reikalavimų.

(283)
(13)
(270)

Komentarai (6)