[Žinios trumpai] Donbase paskelbtas drebinantis pareiškimas - skubiai prašo prijungimo prie Rusijos, skelbiama, kas vyksta (Video)  ()

„Visuomeniniai LLR rūmai“ panikuoja: kreipėsi į „respublikos“ vadovą su prašymu, nedelsiant surengti „referendumą“ dėl prisijungimo prie Rusijos


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vadinamieji „visuomeniniai LLR rūmai“ kreipėsi į „respublikos“ vadovą Leonidą Pasečniką su prašymu, nedelsiant surengti „referendumą“ dėl prisijungimo prie Rusijos ir Luhansko srities pripažinimo jos subjektu. Apie tai praneša Rusijos „Telegram“ kanalas RBK.

Okupacijos departamentas teigė, kad būtinybę nedelsiant surengti neteisėtą balsavimą lėmė „sudėtinga padėtis“ ir tai, kad regiono gyventojai tariamai pasirinko Rusiją dar 2014 m., kai balsavo už „LLR nepriklausomybę“.

Kolaborantai tikėjo, kad prisijungimas prie Rusijos, užtikrins regiono saugumą ir „atvers naujas galimybes grįžtant į taikų gyvenimą“. Dabar kreipimąsi svarstys Leonidas Pasečnikas ir Liaudies taryba.

 

Tačiau „LLR visuomeninių rūmų vadovas“ Aleksejus Kariakinas teigė, kad „referendumo“ surengimas nebus greitas, o apie tikslią datą kalbėti dar anksti.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(15)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: