[Žinios trumpai] „Baimė tvyro ore“: Rusijos elitas panikuoja dėl mobilizacijos - skelbiamas totalus chaosas ir šnipų manija  ()

Visi Rusijoje žino: karas bus ilgas ir palies visus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus vadovo Vladimiro Putino sprendimas paskelbti mobilizaciją Rusijos Federacijoje pasėjo paniką Rusijos elito gretose. Jie pripažįsta, kad „baimė sklando ore“, nes niekas nesitikėjo, kad paskelbta „dalinė“ mobilizacija iš tikrųjų taps masine.

Apie tai rašo apie tai rašo „Faridaily“, remdamasi Rusijos elito atstovų šaltiniais.

Vienas iš leidinio pašnekovų teigė, kad nerimas dabar tapo Rusijos elito nuolatine būsena: nors mobilizacija valdininkams netaikoma, nuo to neapsaugoti jų šeimų nariai.

Daugelis deputatų ir valstybės tarnautojų jau išsiuntė savo artimuosius į užsienį, tačiau ne visi tam ryžtasi, baimindamiesi, kad bus paskelbti „tėvynės priešais“.

Rusijos elito nuotaikos gana niūrios, nes valstybės valdymo sistemoje vyrauja chaosas ir šnipinėjimas, o visus sprendimus galiausiai priima Putinas. Rusijos prezidento aplinkoje nebėra tokių, kurie galėtų jam paprieštarauti. Putinas ir toliau tiki mitu apie „Rusiją, apsuptą priešų“, ir ginčytis su juo beprasmiška. Dabar visi žino, kad karas bus ilgas ir palies visus, kalbėjo pašnekovai.

 

Komentuodamas „referendumų“ okupuotose Ukrainos teritorijose situaciją, vienas iš leidinio šaltinių pažymėjo, kad Putinas „nemoka pralaimėti, todėl jam skubiai reikėjo pasukti bangą“. Tai, kad Rusijos valdžia ruošiasi užsitęsusiam karui, rodo 2023–2025 metų federalinio biudžeto projektas, kuriame išlaidos kariuomenei padidintos iki 5 trilijonų rublių (anksčiau buvo planuota, kad jos sieks 3,5 trilijono rublių).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(18)
(8)

Komentarai ()