[Žinios trumpai] „Avių banda“. Garsus rusų aktorius Paninas žodžių kišenėje neieškojo: pareiškė, ką mano apie Putiną ir visą rusų tautą (Video)  ()

Žinomas aktorius palaiko Ukrainą nuo pirmųjų karo dienų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-19 [Žinios trumpai] „Avių banda“. Garsus rusų aktorius Paninas žodžių kišenėje neieškojo: pareiškė, ką mano apie Putiną ir visą rusų tautą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas rusas atvirai remia Ukrainą, Putiną ir jo šalininkus vadina žudikais ir teroristais.

Rusų aktorius Aleksejus Paninas palaiko Ukrainą nuo pirmųjų karo dienų. Spalio 17 dieną jis pakomentavo dar vieną taikių miestų apšaudymą.

Savo „Telegram“ kanale jis kalbėjo apie tai, kad Kyjive į gyvenamąjį namą įsirėžus dronui, žuvo keturi žmonės. Tarp žuvusiųjų buvo jauna besilaukinati moteris.:

„Ir vėl Putinas smogė Kyjivui, žuvo nekalti žmonės. Labai skaudu suvokti, kad šalis, kurioje gimei ir užaugai, visame pasaulyje asocijuojasi su žodžiu „agresorius, kraujas, mirtis, terorizmas“. 

Jis taip pat pridūrė, kad prašo visų ukrainiečių atleidimo ir jaučiasi atsakingas prieš visus žmones už savo bendrapiliečius, kurie dalyvauja žudynėse.

„Nepaisant to, kad nepritariu visam šiam režimui, vis tiek esu rusas. Jaučiu atsakomybę už savo bendrapiliečius, kurie kaip avių banda palaiko visus šiuos žiaurumus“, – reziumavo žinomas teatro ir kino aktorius.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(0)
(80)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()