[Žinios trumpai] Tai precendento neturintis puolimas: Rusija smogė su 4000 raketų, jau skelbiama, kas bus su Irano raketomis (Video)  ()

Karo ekspertas atsakė į klausimą, ar iš Irano Rusijos Federacijos nupirktos balistinės raketos gali išspręsti jos tebesitęsiančių nesėkmių Ukrainoje problemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„24 kanalo" vedėjas paklausė savo svečio, ar jis tiki, kad Irano balistinės raketos išspręs Rusijos Federacijos ginklų trūkumo problemas ir akivaizdžias nesėkmes Ukrainos frontuose, į ką karo ekspertas Piotras Černikas trumpai ir užtikrintai atsakė: „Tik iš dalies. Užtikrinu, tik iš dalies".

Piotro Černiko interviu „24 kanalui" galima žiūrėti „YouTube".

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas paaiškino, kaip naujo tipo ginklai, kuriuos Rusijos Federacija gavo iš savo sąjungininkų, paveiks karo eigą: „Jie tik pratęs apšaudymus raketomis Ukrainoje, bet, mano nuomone, tai nebus strateginis lūžis, o štai kodėl. Per 7 karo mėnesius, jau tęsiasi 8 mėnuo, Rusija į Ukrainą paleido daugiau nei 4000 raketų. Tai precendento neturintis reiškinys, neturintis analogų istorijoje ir, mano nuomone, neturės. O kas iš to? Ukrainietiška kovos dvasia nepalaužta ir nebus palaužta".  

 

Vėliau karo ekspertas papasakojo, ką pasieks rusai, apšaudę Irano raketomis Ukrainos miestus: „Jie pasieks priešingą tikslą: mūsų pyktis, neapykanta ir keršto troškimas tik didės. Kartu su tuo negalime nepaisyti tokio reiškinio. Klaidinanti ir neteisinga iliuzija, jog RF tuoj tuoj baigsis ginklai. Žinoma, jų strateginis raketų pajėgumas buvo pakenktas, bet ne sunaikintas".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(155)
(3)
(152)

Komentarai ()

Susijusios žymos: