[Žinios trumpai] Prasidėjo tikra beprotybė! Rusijos valstybinis kanalas ragino žudyti ukrainiečių vaikus: „Jie turi būti skandinami, deginami tiesiog savo namuose“  (3)

Rusijos valstybinio televizijos kanalo „Russia Today“ laidoje nuskambėjo siūlymas skandinti vaikus, manančius, kad Rusija okupavo Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų rašytojas Sergejus Lukianenko laidos vedėjui Antonui Krasovskiui pasakojo istoriją iš savo vaikystės susidūrimo su ukrainiečiais. Jis teigė, kad vaikystėje, devintajame dešimtmetyje, buvo gydomas Užkarpatėje. O ten ukrainiečių vaikai jam pasakė, kad „Ukraina yra okupuota maskvėnų“.

„Tai buvo visiškai rusakalbiai berniukai, rusiškomis pavardėmis. Kai kurių tėvai buvo kariai, kiti turėjo dar ką nors. Jie buvo visiškai rusai“, – sakė Lukianenko.

Atsakydamas į tai, Krasovskis pasakė, kad tokius vaikus reikia skandinti.

„Ir tokius vaikus reikėjo skandinti tiesiai į Tisą (upė Ukrainoje - Red.). Čia pat, kur plaukioja antys. Tokie vaikai turi būti skandinami tiesiai į Tisą. Tai yra mūsų pasaulis. Jis tik pasako, kad  „maskvėnai okupavo“, ir tuoj pat įmetate juos į upę su siautėjančia srove. ... Nužudyk ir sudeginkite šiuos vaikus egliniuose namuose“, – sakė Krasovskis.

 

Pažymėtina, kad „Russia Today“ yra Rusijos valstybinis televizijos kanalas, finansuojamas iš Rusijos valstybės biudžeto.

(7)
(22)
(-15)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: