Paaiškėjo, kad Krymo tiltas buvo apgadintas kur kas labiau, nei buvo galima net nuspėti – skelbiami nauji remonto terminai  (3)

Visą Krymo tilto keliamąją galią atkurti prireiks beveik vienerių metų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-05 Paaiškėjo, kad Krymo tiltas buvo apgadintas kur kas labiau, nei buvo galima net nuspėti – skelbiami nauji remonto terminai  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Krymo tiltas, kurį spalio 8 dieną stipriai apgadino diversija, bus remontuojamas iki 2023 metų rugsėjo, o darbai palies visus transportinius tilto komponentus – dvi kelių ir geležinkelio dalis. Ir šis laikotarpis jau yra ilgesnis nei iš pradžių buvo nustatytas – liepos 1-oji.

Apie tai per pranešimą Putiną informavo Rusijos Federacijos vicepremjeras Maratas Chusnullinas. Anot jo, ketinama keisti automobilių tiltų tarpatramius į abi puses.

Tuo pačiu, anot pažadų, tarpatramių įrengimas sunaikintoje tilto dalyje turėtų vykti iki lapkričio 10 d., po to eismas viena eismo juosta turėtų būti leidžiamas iki gruodžio 5 d., o dviem – iki gruodžio 20 d.

Po to bus pradėta ardyti tarpatramius toje automobilio dalyje, kuri vizualiai atrodė nepažeista. Jo išmontavimas ir remontas turėtų būti baigtas iki 2023 m. kovo 30 d. O iki liepos 1 dienos turėtų būti baigta atkurti visa susijusi infrastruktūra.

Tačiau ilgiausiai bus dirbama Krymo tilto geležinkelio dalyje, kurią planuojama baigti iki 2023 metų rugsėjo, nors žadama remontą paspartinti.

 

Taigi, net ir pagal planą, Krymo tilto suplanuota automobilių keliamoji galia nebus atkurta iki 2023 metų pirmojo ketvirčio pabaigos. O geležinkelio ruožo remontas gali ilgam užblokuoti traukinių eismą.

Tuo labiau, kad remonto darbų vykdymas yra tiesiogiai susijęs su oro sąlygomis ir audromis, kurios Kerčės sąsiauryje žiemą yra reguliarus reiškinys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(88)
(1)
(87)

Komentarai (3)