Kad sunaikintų mirtinai pavojingą ginklą, Ukraina turės įsiskverbti į priešo teritoriją – prasideda itin pavojingas karo etapas (Video)  ()

Karo ekspertas Michailas Samusas atvirai pareiškė, kad balistinių raketų buvimas rusų žinioje apsunkins ukrainiečiams reikalus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau seniai kalbama, kad Iranas perduos balistines raketas Rusijai. „Naujienų fabriko“ vedėja paklausė savo svečio, kaip šis ginklas gali pakeisti karo eigą, į ką atsakydamas Michailas Samusas išsakė savo ekspertinę nuomonę.

Michailo Samuso interviu „Naujienų fabrikui“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

„New Geopolitics Research Network“ direktorius sakė: „Svarbu suprasti balistines raketas ir kaip su jomis elgtis, nes vakar oro pajėgos pasakė, kad Irano raketos bus labai problemiškos oro gynybai, nes balistinės raketos yra tokios greitos, kad yra sunku su jomis kovoti. Bet labai svarbu nustatyti paleidimo vietą. Jeigu nustatysime raketų paleidimo vietą, galėsime ją sunaikinti ne paskutiniame skrydžio etape, o pirmuose skrydžio etapuose, kai tai galima padaryti lengviau“.

 

„Kai kalbame apie balistines raketas, labai svarbu iš karto pamatyti paleidimą, kad kuo greičiau galėtum sunaikinti šią raketą, o tai ypač svarbu, ir ypač efektyvu tai daryti virš priešo teritorijos“, – pridūrė Samusas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(97)
(4)
(93)

Komentarai ()