Rusijoje skelbiamas grėsminas perspėjimas: „visos karinės sąjungos su Rusija baigiasi okupacija“  ()

Rusijos Federacija su bet kuria šalimi sudarė aljansą tik tada, kai dislokavo joje savo karius, pripažįstama per Rusijos televiziją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visos karinės sąjungos su Rusijos Federacija baigiasi okupacija – propagandistai padarė užuominą į KSSO šalis. Rusijos televizija pripažino, kad Rusijos Federacija su kitomis šalimis gali draugauti tik jėga. Iš pradžių Maskva įveda savo karius į tam tikrą teritoriją, o paskui priverčia draugauti su Rusijos Federacija.

Tokią nuomonę tiesiogiai laidoje „Vakaras su Solovjovu" išsakė propagandistai. Kadrus iš programos savo puslapyje „Telegram" kanale paskelbė Antonas Geraščenko.

Iš pradžių V. Solovjovas teigė, kad Rusijos Federacija nuo carinės Rusijos laikų visada galėjo sudaryti sąjungas su ta ar kita valstybe. Kaip pavyzdį propagandistas nurodė sąjungas su Kaukazo ir Azijos tautomis. Bet V. Solovjovas turėjo omenyje būtent karinius aljansus. Tačiau jam ėmė prieštarauti kitas propagandistas, kuris pabrėžė, kad jokia šalis savo noru nesudarė karinės sąjungos su Rusijos Federacija.

 

Pirmiausia Maskva įveda į šalį savo karius ir tik po to verčia pasirašyti vieną ar kitą sąjungos sutartį. Gali būti, kad laidos tema buvo situacijos KSSO aptarimas.

Lapkričio 23 d., Armėnijos ministras pirmininkas atsisakė pasirašyti po naująja organizacijos deklaracija. Jis leido V. Putinui suprasti, kad KSSO diskreditavo save, kai per pastaruosius dvejus metus atsisakė padėti Armėnijai kare prieš Azerbaidžaną.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(0)
(32)

Komentarai ()