[Žinios trumpai] Rusijos policija suėmė „Wagner“ smogiką, Prigožinas apsiputojo: „šie policininkai turėtų mirti“  ()

„Wagner“ PMC speciali grupė atliks savo šios bylos tyrimą.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-08 [Žinios trumpai] Rusijos policija suėmė „Wagner“ smogiką, Prigožinas apsiputojo: „šie policininkai turėtų mirti“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ PMC spaudos tarnyba pranešė, kad bendrovės operatyvinė grupė ketina atlikti savo tyrimą dėl šaudymo Novošachtinske, kurį, gruodžio 6 d., surengė užverbuotas dezertyras.

„Informacija apie kovotojo sulaikymą negalėjo pasklisti į viešumą. „Wagner“ PMC speciali grupė atliks savo šios bylos tyrimą“, - sakė Prigožinas.

PMC savininkas, komentuodamas įvykį, pažymėjo, kad įvykio kontekste nėra svarbu, kad asmuo pasišalino iš kovos zonos, pateisindamas galimą patirtą kontuziją ar sužalojimus. Jam kyla kiti klausimai, kaip jis galėjo tai padaryti. Kartu jis pateikė du paaiškinimus: „arba sienų nėra, arba tai buvo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atstovas“.

 

Jis apkaltino ir sulaikymą įvykdžiusius policijos pareigūnus. Prigožinas rekomendavo paimti ginklus ir vietoj kalinio eiti mirti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(21)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: