[Žinios trumpai] Strelkovas pašiurpęs skelbia, ką padarys Ukraina: „jie dabar tokie pikti, kad iš keršto nušluos viską“  ()

„Ukraina žiemą NEsušals, NEmaištaus ir NEkovos prasčiau.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo nusikaltėlis, Rusijos Federacijos FSB pareigūnas Igoris Strelkovas, pabuvęs kare, sukritikavo RF ginkluotųjų pajėgų taktiką, smogiant raketomis Ukrainos energetikos sektoriui. Jis prognozuoja Rusijos pralaimėjimą mūšio lauke.

Apie tai Strelkovas informavo savo asmeniniame „Telegram“ kanale gruodžio 6 d.

Jis pažymėjo, kad šiame kare Ukrainos ginkluotosios pajėgos sėkmingai sprendžia savo strategines užduotis. Rusijos vadovybė ir politikai, jo žodžiais, tik pasyviai žiūri į tai, o tai gresia pralaimėjimu.

Strelkovas patikino, kad Kremliaus bandymai sušaldyti Ukrainą raketų smūgiais ir panardinti ją į chaosą yra nenaudingi. Jie tik pablogins RF ginkluotųjų pajėgų padėtį fronte.

„Ukraina žiemą NEsušals, NEmaištaus ir NEkovos prasčiau, priešingai, jos kariai, įgavę pasitikėjimo savimi dėl pasiektų rudens pergalių, remiami NATO, kovos dar galingiau (...), keršydami už sunkumus, kuriuos užnugaryje yra priversti kęsti jų artimieji ir draugai“, – rašo Strelkovas.

 

Jis įsitikinęs, kad Rusijos kariai nesugebės išlaikyti fronto, nes didžioji dauguma, būdama ten, apskritai  nesupranta, ką jie veikia Ukrainos žemėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(342)
(4)
(338)

Komentarai ()

Susijusios žymos: