Ukraina nusiuntė „Vystrel“ į pragarą: gana reto automobilio praradimas pirmą kartą buvo užfiksuotas vaizdo įraše (Video)  ()

54-osios atskirosios mechanizuotosios brigados kovotojai į sunaikintos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų technikos sąrašą „įrašė“ dar vieną gana retą Rusijos okupacinės armijos ginkluotės ir karinės technikos pavyzdį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-07 Ukraina nusiuntė „Vystrel“ į pragarą: gana reto automobilio praradimas pirmą kartą buvo užfiksuotas vaizdo įraše (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į taiklią Ukrainos kariuomenės ugnį pateko rusiška pasieniečių kovinė šarvuota mašina KamAZ-43269 dar vadinama BPM-97 „Vystrel“.

Ir tai yra pirmas kartas, kai tokios mašinos sunaikinimas buvo užfiksuotas vaizdo įraše – tačiau čia verta paminėti, kad kalbama apie laikotarpį nuo plataus masto invazijos į Rusijos Federaciją pradžios 2022 m. vasario mėn. Pavyzdžiui, atviruose šaltiniuose galima rasti informacijos apie Rusijos kariuomenės tokių mašinų praradimą, ypač 2014–2015 m. Sirijoje.

Ukrainos kariuomenė jau turi bent vieną tokią trofėjinę mašiną, kurią ukrainiečių kariškiai užėmė maždaug šių metų rugsėjį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(0)
(59)

Komentarai ()