Kremlius ruošia rusus pralaimėjimui – propagandoje pastebimi neįtikėtini pokyčiai  ()

Ukrainos gynėjai toliau kovoja su priešu ir priartina pergalę. Tuo tarpu Kremlius jau ruošia rusus pralaimėjimui šiame kare.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kurį laiką Ukrainai bus sunkūs laikai, bet rusų pralaimėjimas jau išspręstas klausimas. Tokį skambų pareiškimą padarė Ukrainos vyriausiojo žvalgybos direktorato (GUR) vadovas Kyrylo Budanovas.

Budanovas pabrėžė, kad per pastaruosius tris mėnesius Kremliaus propagandistų retorika kardinaliai pasikeitė. Visų pirma, iš pradžių jie pradėjo atsargiai kritikuoti savo vadovybę, o vėliau ir aukščiausius generolus. Tačiau dabar jau prieita prie to, kad apie pergalę net nekalbama.

„Visi supranta, kad tai neįmanoma. Bus dar tam tikrų sunkių laikų ukrainiečiams, bet rusų praradimas jau išspręstas klausimas. Ir jie patys tai puikiai žino“, – pabrėžė Ukrainos žvalgybos vadovas.

Kremliaus ruporas – propagandistas Solovjovas kardinaliai pakeitė savo retoriką. Per vieną iš savo laidų spalio mėnesį jis svarstė, ar Rusija apskritai turėjo pradėti invaziją vasario 24 d. Be to, jis pabrėžė, kad akivaizdu, kad tai jau ne „speciali operacija“, o karas.

 

Budanovas taip pat pažymėjo, kad Rusijos viduje vyksta susiskaldymas pagal principą „kuri grupė ateis į valdžią“. Tačiau nereikėtų tikėtis tokio vidinio konflikto, kai tūkstančiai rusų išeina protestuoti į Maskvą. „Ten viskas bus šiek tiek kitaip“, – pridūrė GUR vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(0)
(54)

Komentarai ()