[Žinios trumpai] Rusijoje didžiulis skandalas: nufilmuota, ką politikai JAV padarė su „DLR“ vėliava (Video)  ()

Savanoriai iš Ukrainos ir Amerikos politikai šluostėsi kojas į „DLR“ vėliavą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-09 [Žinios trumpai] Rusijoje didžiulis skandalas: nufilmuota, ką politikai JAV padarė su „DLR“ vėliava (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Grupė savanorių iš Ukrainos lankėsi JAV Kongrese, Amerikos parlamento pastate, kuriame nusišluostė kojas į vadinamą „DLR“ vėliavą, kurią atsinešė su savimi. Vaizdo įrašą socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė savanoris Serhijus Prytula.

Naujienų agentūros pažymėjo, kad kelionės metu Ukrainos savanoriai susitiko su Amerikos politikais ir kažkuriuo metu ištraukė „DLR“ vėliavą, į kurią viešai nusišluostė kojas ir pamindžiojo ją. Amerikiečiai nei sekundei nedvejodami pritarė veiksmui, taip išreikšdami savo požiūrį į  Rusijos organizuotą Ukrainos Donecko srities teritorijų okupaciją.

 

„Net JAV Kongrese žino, kad šį skudurą galima panaudoti tik tokiam veiksmui“, – vaizdo įrašą pakomentavo Prytula.

Rusijoje dėl šio vaizdo įrašo kilo skandalas, prokremliški žurnalistai ir socialinių tinklų vartotojai piktinosi šiuo incidentu.

Leidinys „Readovka“ savanorių vizitą pavadino „Ukrainos cirko gastrolėmis“, o vartotojai komentaruose puolė įžeidinėti Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(0)
(123)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: