[Žinios trumpai] Ukrainoje įsivažiavo SBU sukeltas skandalas dėl kunigo: sugalvojo „genialų“ pasiteisinimą, pateikia savo versiją (Video)  ()

Kunigas pateikė tos dienos savo įvykių versiją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-17 [Žinios trumpai] Ukrainoje įsivažiavo SBU sukeltas skandalas dėl kunigo: sugalvojo „genialų“ pasiteisinimą, pateikia savo versiją (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Istorija apie tai, kaip Ivano Frankivsko ir Kolomijos vyskupas Nikita buvo užkluptas su 17-mečiu choristu, sulaukė netikėto posūkio. „Church.ua“ žiniomis, dvasininkas padavė leidinį „LB.ua“ į teismą dėl duomenų apie jo artumą su nepilnamečiu paskelbimą.

Nikita apie ieškinio padavimą paskelbė gruodžio 15 d. spaudos konferencijoje Kyjivo-Pečersko lavroje. Jis pateikė tos dienos savo įvykių versiją. Pasak jo, jis „išgirdo nesuprantamą garsą“ ir išėjo pažiūrėti, kas vyksta, o tuo metu kažkas išdaužė stiklą.

Nikita tęsė savo fantastišką istoriją, pasakodamas, kad iš kažkur atbėgo jaunuolis, kurio nuotrauką su apatiniais ir publikavo žiniasklaida.

„Buvome priversti laikyti rankas virš galvų, o tada prasidėjo. Girdėjau, kaip SBU atstovai fotografavo telefonu. Kai paklausiau, kas suteikė teisę mane fotografuoti, man atsakė, kad niekas fotografuoja.“

 

„Praėjusį šeštadienį mano advokatas pateikė ieškinį leidiniui „Levyj bereg“, – sakė dvasininkas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(26)
(-21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: