Prigožinas drebina internetą: asmeniškai atvyko į Bachmutą dėl susitikimo su Zelenskiu – turi ypatingą pasiūlymą (Video)  (1)

Rusijos verslininkas paviešino filmuotą medžiagą, kuri tariamai buvo užfiksuota Bachmuto apylinkėse, ir sakė esąs pasiruošęs susitikti su Ukrainos prezidentu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos oligarchas ir „Wagner“ samdinių savinininkas Jevgenijus Prigožinas įrašė daugybę provokuojančių vaizdo įrašų, skirtų Ukrainos prezidentui Volodymyrui Zelenskiui. Prigožinas pasiūlė Zelenskiui susitikti ir pasikalbėti.

„Wagner“ vadovas pasakojo, kad prieš filmuojant vaizdo įrašus buvo „Pirmosios Maykos būstinėje“ ir, išgirdęs, kad Zelenskis atvyko į Bachmutą, atėjo į fronto liniją nusiųsti žinutės Ukrainos prezidentui pasinaudodamas Morzės kodu.

 

„Gerbiamas Vladimirai Aleksandrovičiau (pavartojęs rusišką vardo variantą), jei dar nepalikote Bachmuto, aš pasiruošęs susitikti. Prigožinas", - vaizdo įrašo komentare rašė Prigožinas.

Kitame vaizdo įraše Prigožinas sakė, kad galbūt jam pavyks susitikti su Ukrainos prezidentu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(43)
(-38)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)